3. HNL Sjever: Rudaru teško gostovanje u Križevcima, Polet i Međimurje apsolutni favoriti u ogledima s Podravinom i Viroviticom

Ove subote 06.11.2021.godine igra se 12. kolo 3.HNL Sjever . Sve utakmice započinju u 13,30 sati.
Od naših međimurskih predstavnika najteža utakmica očekuje Rudar koji odlazi na gostovanje kod lidera na prvenstvenoj ljestvici ekipe Radnika iz Križevaca. U 1. kolu natjecanja Radnik je bio bolji od Rudara na njegovom terenu rezultatom 1:4 i ono što možemo reći da je to ekipa koja je igrom bila najuvjerljivija u odnosu na Rudar na njegovom terenu.
Teško da Rudar u ovom trenutku može objektivno očekivati nešto veliko na ovom gostovanju no nogomet je čudna i zanimljiva igra gdje su iznenađenja uvijek moguća. Pa neka se to dogodi ovaj put momčadi Rudara.
Rudar u ovu utakmicu ulazi bez svog kapetana Benjamina Šardija koji zbog crvenog kartona u Virju odrađuje kaznu prve utakmice od dvije utakmice .
Polet iz Svetog Martina na Muri na svom igralištu dočekuje ekipu Podravine iz Ludbrega i tu je prema do sada prikazanom veliki favorit i može se očekivati nova pobjeda crvenih. U prvom ogledu ovih dviju ekipa u 1. kolu u Ludbregu Polet je bio uvjerljiv te slavio visokom pobjedom od 0:4.
Zbog akumulirana tri žuta kartona na ovoj utakmici za ekipu Poleta neće moći nastupiti Leonard Mesarić.
Međimurje iz Čakovca u ovom kolu na papiru bi moralo imati najlakši posao jer joj u goste dolazi posljednje plasirana ekipa Virovitice. I u prvoj utakmici Međimurje je bilo bolje te slavilo u Virovitici rezultatom 1:3.


(tekst: ZR, foto: zr, arhiva Muralista)