3.HNL Sjever: Rudaru slijedi teško gostovanje u Orahovici, dok Dinamo/D/ gostuje u Ludbregu, a Polet  je domaćin  Podravcu iz Virja

U  11. kolu  3. HNL Sjever  Rudar gostuje kod Papuka iz Orahovice susjeda na prvenstvenoj ljestvici  s tri boda zaostatka iza Rudara. Nakon jako dobre i efikasne igre te pobjede protiv Virovitice s puno optimizma odlazi Rudar na to gostovanje. Svjesni su u Rudaru kvalitete protivnika no igra i rezultati iz prošla dva kola i dvije uzastopne pobjede napunile su ih s  dodatnim samopouzdanjem te se u Orahovici nadaju povoljnom rezultatu. Ove ekipe su se već susrele u 2. prvenstvenom kolu, a Rudar je na svom terenu slavio s 1:0 zgoditkom Kevina Nedeljka.

Istina na ovu utakmicu Rudar ulazi bez kartoniranog Nevena Hlišća, a zbog ozljeda su upitni nastupi  Arpada Vaša i Roberta  Skolibera no  u ekipu se nakon ozljede vraća i Borna Belaj, a tu su i novopridošli  Slaven Hlišć i Silvio Radiković koji su već protiv Podravine i Virovitice pokazali da će biti prava pojačanja za klub.

Utakmica se kao i sve ostale u 11. kolu  igra u subotu 29.10.2022. godine s početkom u 15,00 sati.

Dinamo iz Domašinca bi s obzirom na stanje na ljestvici morao biti favorit na gostovanju kod ekipe Podravine iz Ludbrega, no kako momentalno stanje ne prikazuje realnu kvalitetu ekipe iz Ludbrega ekipa iz Domašinca mora biti jako oprezna u tom subotnjem dvoboju želi li doći do bodova.

Polet  iz Svetog Martina na Muri domaćin je ekipi Podravca iz Virja koja Poletu u pravom izdanju ne bi trebala predstavljati neki posebni problem. No nakon remija u Domašincu izborenog u zadnjim trenucima utakmice za vjerovati je da će Polet do bodova, no borbena ekipa iz Virja sigurno se neće olako predati.

(Tekst i foto: zr)