3. HNL Sjever: Rudar uz direktan TV prijenos gostuje u Ždralovima, a u Svetom Martinu derbi Polet-Međimurje

Zanimljive utakmice međimurskih ligaša donosi nam 20. kolo 3. HNL Središte Sjever koje se igra ove subote 02. 04. 2022. godine.
Rudar iz Murskog Središća nakon sigurne pobjede u prošlom kolu protiv ekipe Koprivnice s 2:0, odlazi na teško gostovanje kod ekipe Mladosti iz Ždralova jednim od glavnih kandidata u borbi za sam vrh ljestvice. No koliko god to gostovanje izgledalo teško po „lapornike“ ono ujedno spada i u najlakše jer odlaze na utakmicu apsolutno neopterećeni rezultatom, a znamo da se u takvim situacijama mogu odigrati i najbolje utakmice. Pred ovom utakmicom za Rudarovce ne postoje nikakvi posebni imperativi osim utakmicu odigrati maksimalno ozbiljno i korektno, najbolje što se u ovim mogućnostima može pružiti.
Ono što je posebno interesantno za navijače je da će ovu utakmicu direktno prenositi kanal HNTV, a utakmica započinje u 13,30 sati nešto ranije zbog samog TV prijenosa.
Svi koji vole nogomet mogu se nakon odgledane utakmice Rudara zaputiti na naš međimurski derbi u 3. HNL Sjever gdje se u 16,30 sati sastaju ekipe Poleta iz Svetog Martina na Muri i ekipe Međimurja iz Čakovca.
Utakmica se igra u Svetom Martinu na Muri i sigurno će za gledatelje predstavljati jedan pravi užitak jer što utakmica predstavlja već po tradiciji pravi derbi, ipak se sastaju dvije ekipe iz gornjeg dijela ljestvice..
Polet je u dosadašnjem tijeku natjecanja pokazao da apsolutno zaslužuje sam vrh ljestvice i sigurnim igrama ga i dalje zadržava pa će i tako i na ovoj utakmici sigurno željeti na svoj konto uknjižiti nova tri boda i tako još više učvrstiti lidersku poziciju.
Međimurje koje pak ovog proljeća igra nešto slabije od očekivanog promjenom trenera pokazalo je da i dalje želi u borbu za sam vrh iako se to čini kao nedostižni san.

(tekst i foto: zr)