3. HNL Sjever: Rudar u zadnjem domaćinstvu traži prvu pobjedu, Polet i Međimurje pak bodove u Virovitici i Koprivnici

U pretposljednjem 13.kolu jesenskog dijela prvenstva 3. HNL Sjever  Rudar će na svojem igralištu na Šuderki pokušati doći do prve ovojesenske  pobjede protiv vrlo dobre ekipe Papuka iz Orahovice.

U njihovom prvom susretu u Orahovici Rudar je pružio jednu od boljih utakmica ove jeseni i kući se vratio neporažen odigravši 3:3, a trostruki strijelac za Rudar bio je Leo  Vurušić.

Što može Rudar očekivati od ove utakmice? Po onoj staroj „ Nada umire posljednja“ Rudar mora tražiti sva tri boda, kako bi koliko, toliko mogao mirno plako završavati ovu rezultatski neuspješnu jesen . Posljednje kolo pak Rudar odlazi na gostovanje kod ekipe Međimurja u Čakovec.

Utakmica se igra u subotu 13.11. 2021. godine s početkom u 13.30 sati.

Polet iz Svetog Martina na Muri odlazi vjerojatno na najlakše gostovanje kod posljednjeplasirane ekipe Virovitice koja je uspjela osvojiti za sad samo jedan bod.

I ekipa Međimurja iz Čakovca također ima dosta lakog takmaca iz donjeg dijela ljestvice, naime odlaze na gostovanje kod novajlije u ligi ekipe Koprivnice, i uz pun angažman bodovi bi moral na nihov konto.

Obje utakmice se igraju u subotu 13.11.2021. s početkom u 13,30 sati.

LJESTVICA I PAROVI:

(Tekst i foto:zr)