3.HNL Sjever: Rudar na teško gostovanje u Orahovicu, Polet veliki favorit protiv Podravca

Rudar je neporažen u prva dva proljetna kola, ali isto tako nije uspio upisati pobjedu ni u jednoj proljetnoj utakmici. Dva remija rezultatom 1:1, ne predstavljaju neki poseban znak za uzbunu, ali niti ne nude neki preveliki optimizam pred utakmicu u Orahovici. Papuk je po tradiciji neugodan protivnik ekipi Rudara, a optimizam pred utakmicu u Orahovici nudi povratak u ekipu Lea Mesarića, Filipa Škvor ica, Benjamina Šardija, Lea Vurušića te Kevina Nedeljka.

Trener Dražen Škvorc i za ovu utakmicu ostaje bez dva važna igrača, Roberta Skolibera i Nine Patafte zbog ozljeda. Filip Radek je izvan stroja je zbog operacije gležnja te će se na njegov povratak još neko vrijeme pričekati.

Bez obzira na sve te nedaće Rudar u Orahovicu putuje s dozom optimizma, jer ekipa je bez obzira na sve nedaće ipak dovoljno jaka da se s ovog teškog gostovanja vrati neporažena.
Utakmicu u Orahovici Rudar igra u subotu 03.04.2021. godine s početkom u 16,30 sati. Utakmicu sude: Dino Sabljić, Miro Hantak, Bruno Premužaj i Mario Petrović delegat je Ivan Bračko.

Već u srijedu 07.04. 2021. godine Rudar igra zaostalu utakmicu 13. kola kad mu u goste dolazi lider na prvenstvenoj ljestvici ekipa Mladosti iz Ždralova. Utakmica se igra na igralištu Šuderka s početkom u 17,00 sati, a sude Filip Hirš, Jurica Šprem, Miro Hantak i Jasmin Horvat. Delegat utakmice je Mladen Polančec.

Recimo da Poleta iz Svetog Martina na svom terenu dočekuje ekipu Podravca iz Virja, gdje treba očekivati sigurnu i uvjerljivu pobjeda domaćina.
Utakmicu u Svetom Martinu sude Jasmin Horvat, Tomislav Hudika, Jurica Šprem i Filip Hirš dok je delegat Tihomir Majstorović.

(tekst: zr, foto: zr, arhiva Muralista)