3. HNL Sjever: Rudar i Dinamo/D/ domaćini u očekivanju pobjeda, a isto to očekuje i Polet na gostovanju

Nadolazeći vikend 15. 10. 2022. godine donosi nam utakmice 9. kola 3. HNL Sjever.

Rudar iz Murskog Središća nakon dobre igre , ali i poraza u Svetom Martinu na Muri na svom igralištu dočekuje ekipu Podravine iz Ludbrega .
Tradicionalno uvijek su to bile utakmice i lijepe za gledati s puno međusobnog natjecateljskog naboja, ali uvijek korektne i prolazile su u fer i sportskoj borbi. Vjerujemo da će tako biti i ovoga puta iako se obje ekipe nalaze u donjem dijelu ljestvice s time da Rudar ipak ima sedam bodova viška u odnosu na Podravinu koja momentalno zauzima posljednje mjesto.
Bez obzira na to Rudar mora jako ozbiljno shvatiti ovu utakmicu jer po nama stanje na ljestvici ne govori dovoljno o kvaliteti subotnjeg suparnika.
Utakmica se igra na igralištu Šuderka s početkom u 15,30 sati.

Polet iz Svetog Martina na Muri gostuje pak pretposljednje ekipe Koprivnice. Po momentalnom stanju na ljestvici, a i dosadašnjim prikazanim igrama apsolutni je favorit u ovoj utakmici te bi sve osim pobjede Poleta bilo veliko iznenađenje.
Kako svoju utakmicu lider na prvenstvenoj ljestvici Radnik iz Križevaca igra u srijedu 12. 10. te gostuje kod vrlo dobre ekipe Papuka može se dogoditi da dođe do posrtaja lidera te će tako Polet pred svoju utakmicu imati kompletan uvid u nadolazeći dvoboj.

Dinamo iz Domašinca pak nakon neugodnog i teškog poraza kod lidera, na domaćem igralištu dočekuje ekipu Podravca iz Virja te se može vrlo brzo vratiti na pobjedničke staze.
I ove obje utakmice igraju se u subotu 15.10. 2022. u 15,30 sati.

(tekst i foto: zr)