3. HNL Sjever: Rudar gostuje u Orahovici, Polet i Međimurje domaćini, Polet Virovitici, Međimurje Koprivnici

Nakon odigranog prvog kola  i poraza od 1:4, po nama previsokog s obzirom na viđeno na terenu, od ekipe Radnika iz Križevaca  Rudar odlazi na dosta teško gostovanja kod ekipe Papuka iz Orahovice. Radi se o ekipi koja je već na početku natjecanja bila izbačena iz lige zbog neimanja mlađih kategorija, a kako je kod nas sve moguće, vraćena je u ligu po ne znamo kojim kriterijima.  U zaostaloj utakmici prvog kola, odigranoj u srijedu, Papuk je poražen kod novog člana 3. HNL Sjever NK Koprivnica s 5:2.

Rudar će u svakom slučaju učiniti sve kako bi se vratio s ovog gostovanja s čim povoljnijim rezultatom. Utakmica se igra u subotu 28.08.2021. u 17,00 sati u Orahovici.

Trener Andrija Balajić  rekao nam je da se ekipa cijeli tjedan dobro priprema, da dečki dobro rade te vjeruje da će u subotu uspjeti u Orahovici popraviti dojam nakon prvog domaćeg poraza, iako niti on nije previše tragično shvaćen te će  svakako će pokušati doći do bodova.

Polet iz Svetog Martina dočekuje nakon uvjerljive pobjede u Ludbregu od 0:4 ekipu Virovitice i sigurno će pokušati doći do nova tri boda , što je realno i za očekivati.

Međimurje također nakon gostujuće pobjede nad ekipom Virovitice od 1:3, favorit je u srazu s ekipom Koprivnice i za očekivati je nova tri boda na njihovom kontu.

Evo i službenih osoba na utakmicama naših predstavnika:

NK PAPUK : NK RUDAR

Sudac: Tomislav Hlevnjak  1. pomoćni sudac : Ivan Huđ, 2. pomoćni sudac: Ivan Iveljić ,4. sudac: Marko Dergez  delegat: Robert Remar

NK POLET : NK VIROVITICA

Sudac: Jasmin Horvat, 1. pomoćni sudac: Tomislav Hudika, 2. pomoćni sudac: Miodrag Plantak, 4. sudac: Ivan Slunjski delegat: Željko Rijetković

NK MEĐIMURJE : NK KOPRIVNICA

Sudac: Dino Sabljić,  1.pomoćni sudac: Marin Ćosić 2.pomoćni sudac: Patrik Tkalčević, delegat: Željko Moslavac

Utakmica se igra 29.08.2021.(nedjelja) u 17,30 sati.

(tekst: zr, foto: arhiva Muralista)