3. HNL Sjever: Rudar gostuje u Ludbregu, Polet i Međimurje domaćini

U 6. kolu 3.HNL Sjever Rudar nakon pomalo nesretnog poraza protiv ekipe Varteksa, odlazi na gostovanje kod ekipe Podravine iz Ludbrega. Rudar inače protiv ekipe Podravine pruža dobre partije te se i ovaj put može to očekivati. U ekipu se vraća nakon odslužene kazne ne igranja jedne utakmice Damir Zeljko, a ekipu Rudar pojačao je ovaj tjedan i Fran Antolović koji je stigao iz ekipe Poleta iz Svetog Martina na Muri.

Borna Belaj je još uvijek izvan kadra, jer on je nakon utakmice u Svetom Martinu  kažnjen s 3 utakmice ne igranja, te će još dvije utakmice pauzirati.

Svakako da Rudar u Ludbreg odlazi s nadom u dobar rezultat, a tome u prilog govori i dobra igra protiv Varteksa.

Utakmica se igra u subotu 25.09.2021. s početkom u 15,30 sati, a sudit će je: Dino Sabljić, Ivan Iveljić, Ivan Huđ i Tomislav Hlevnjak, dok je delegat utakmice Robert  Špiranec.

Polet iz Svetog Martina na Muri  domaćin je ekipi Podravca iz Virja  gdje je apsolutni favorit, te unatoč malom posrtaju u Bjelovaru morao bi sigurno upisati nova tri boda i tako nastaviti uspješnu seriju dobrih rezultata.

Utakmica u Svetom Martinu igra se u subotu također u 15,30 sati, a sude je slijedeći suci Ivan Slunjski, Tomislav Hudika, Jurica Šprem i Jasmin Horvat. Delegat utakmice je Gojko Babić.

Međimurje na  stadionu Mladosti dočekuje ekipu Radnika iz Križevaca koja očito polako pada u natjecateljskoj formi, pa usprkos ovotjednoj teškoj utakmici protiv prvoligaša Šibenika u Kupu HNS-a, ekipa Međimurja morala bi do tri boda kako bi nastavila daljnju utrku za sam vrh ljestvice.

Nikola Kristić, Mario Lončar, Matea Loparac i Matija Presečan biti će djelitelji pravde u Čakovcu  dok je delegat Vitomir Geler.

Početak utakmice je u 15,30  sati u subotu 25.09. 2021. godine.

(tekst i foto: zr)