3. HNL Sjever: Rudar gostuje u Bjelovaru, a u Svetom Martinu veliki derbi Polet-Mladost (Ždralovi)

Nastavlja se žestoki tempo igranja utakmica srijeda-subota NK „Rudara“ iz Murskog Središća. Nakon odigrane dobre utakmice u srijedu s ekipom Međimurja, već u subotu 17.04. Rudar odlazi na teško gostovanje u Bjelovar. Hoće li se ekipa uspjeti osvježiti za ovaj prvenstveni susret veliko je pitanje, a upitam je nastup Filipa Škvorca koji je zadobio ozljedu u Kup utakmici. Dosta nezgodna je za Rudar ekipa Bjelovara no nikad se ne predaje unaprijed pa smo sigurni da će ekipa učiniti sve da dođe do pozitivnog rezultata. U 8. kolu Bjelovar je iz Murskog Središća odnio sva tri boda pobjedom 2:3, pa bi bilo lijepo revanširati se domaćinima za taj poraz. U toj utakmici dvostruki strijelac za Rudar bio je Nino Patafta, koji će se nakon pauze zbog ozljede vratiti u ekipu.


Utakmica u Bjelovaru igra se u subotu 17.04.2021. godine u 17,00 sati, a suci utakmice su Nenad Vargović, Jurica Šprem, Bruno Premužaj i Jurica Culej dok je delegat Branko Slatina.
U isto vrijeme u Svetom Martinu na Muri igra se veliki derbi između Poleta i Mladosti iz Ždralova. Radi se o utakmici koja bi puno toga mogla rješavati u borbi za sam vrh ljestvice.
Utakmicu sude Ivan Slunjski, Siniša Fajfarić, Miro Hantak i Jasmin Horvat, a delegat je Gojko Babić.
I utakmice ovog kola igraju se bez gledatelja pod svim epidemiološkim mjerama.

(tekst: zr, foto: zr, arhiva Muralista)