3. HNL Sjever: Rudar gostuje kod Podravine u Ludbregu, Polet domaćin Virovitici

U sedmom kolu 3. HNL Sjever Rudar iz Murskog Središća, gost je  ekipi Podravine iz Ludbrega. Nakon dva negativna rezultata u srazu s ekipama Papuka i Slaven Belupa Rudar na gostovanje u Ludbreg odlazi s nadom i željom da dobrom igrom dođe i do povoljnog rezultata. Trener Škvorc na ovoj utakmici neće moći računati na standardnog Leonarda Mesarića zbog akumuliranih žutih kartona, te na već duže vrijeme ozlijeđenog Arpada Vaša. Ono što svakako veseli trenera Škvorca pa i navijače Rudara je povratak na teren mladog Kevina Nedeljka kao i pravo nastupa Filipa Škvorca, novog pojačanja u ekipi Rudara.

Što se pak tiče ekipe Podravine očito da se radi o jednoj čvrstoj, homogenoj i dobro organiziranoj ekipi, koja je dosad u prvenstvu doživjela samo jedan poraz i to od lidera na ljestvici Mladosti iz Ždralova.. S obzirom na to da  je na klupu Podravine ovog tjedana došao Mario Kovačević dosadašnji trener Poleta iz Svetog Martina koji jako dobro poznaje igrače Rudara treba očekivati tešku i dosta ravnopravnu utakmicu.

Iz NK „Rudar“ obavještavaju svoje navijače da do daljnjega neće moći zbog epidemiološke situacije na utakmice ići istim autobusom kao i igrači. Iz kluba se zbog toga ispričavaju svojim navijačima.

NK „Polet“ iz Svetog Martina na Muri nakon pobjede u Virju kod kuće dočekuje ekipu Virovitice te se pod vodstvom novog trenera Matije Kristića očekuju nova tri boda.

Utakmice 7. kola igraju se u subotu 03. 10. 2020. godine s početkom u  15,00 sati.

(tekst:zr, foto: zr, Polet SMnM)