3. HNL Sjever: Rudar domaćin Graničaru iz Đurđevca, Polet putuje u Cvetkovec kod Tehničara

U 16. kolu 3. HNL Sjever Rudar je domaćin ekipi Graničara iz Đurđevca. Utakmica se igra u subotu 27.03. 2021. godine u 15,30 sati na Šuderki.

U 5. kolu jesenskog dijela prvenstva Rudar je u Đurđevcu do bodova došao u dramatičnoj  utakmici gdje je  pobjedonosni zgoditak u sudačkoj nadoknadi postigao Leonard Mesarić za pobjedu od 2:3.

Preostala dva zgoditka postigao je Roberto Skoliber.

Bod osvojen u Varaždinu, u prošlom kolu, dosta skupo stajao ekipu Rudara jer je za nadolazeću utakmicu ostao bez trojice igrača i to Filipa Škvorca(crveni karton) te Benjamina Šardija i Lea Vurušića koji su dobili treće žute kartone, te nemaju pravo nastupa.  Ako njima pridodamo ozlijeđene Ninu Pataftu i Kevina Nedeljka, te nedovoljno oporavljenog Arpada Vaša, na velikim mukama će se naći trener domaćin Dražen Škvorc oko sastavljanja ekipe. No usprkos svemu sigurno je da će kao i uvijek igrači Rudara dati sve od sebe kako bi došli do vrijedna tri boda.  Velika je ovo prigoda za mlađe igrače da sada pokažu sav svoj potencijal kojim raspolažu i doprinesu u osvajanju bodova.

Utakmicu sude Nikola Kristić, Mario Lončar, Bruno Premužaj i Jurica Culej, a delegat je Vitomir Geler. Utakmica se zbog epidemioloških mjera igra bez prisustva gledatelja.

Polet iz Svetog Martina na Muri u isto vrijeme gostuje kod vrlo neugodne ekipe Tehničara iz Cvetkovca. Suci utakmice su Ante Bundović, Ivan Starčević, Marin Čosić i Mario Petrović, a delegat je Željko Moslavac.

(tekst i foto: zr)