3. HNL Sjever: Rudar dočekuje lidera na prvenstvenoj ljestvici Radnik iz Križevaca, Polet i Dinamo/D/ gostuju

U zadnjoj ovojesenskoj utakmici u 13. kolu na svojoj Šuderki Rudar iz Murskog Središće dočekuje vodećeg na prvenstvenoj ljestvici ekipu Radnika iz Križevaca.
Kako se obje ekipe nalaze u dobroj natjecateljskoj formi možemo očekivati dobru i lijepu utakmicu. Rudar je u prošlom kolu prikazao solidan nogomet u srazu s ekipom Varteksa, a Radnik je bio uspješan u derbiju s ekipom Poleta.
Hoće li Rudar nastaviti s i dalje s uspješnim rezultatima na svojoj do sada neosvojivoj „tvrđavi“ Šuderki ostaje nam da vidimo ove subote 12.11. 2022. godine s početkom u 13,30 sati.


Prema pruženim igrama u posljednje vrijeme ekipe Rudara nadajmo se najboljem.Polet iz Svetog Martina na Muri gost je i drugu utakmicu za redom ovaj put kod osmoplasirane Podravine iz Ludbrega.
Nakon poraza u Križevcima i prepuštanje prve pozicije Radniku vjerujemo da u Ludbregu Polet neće dozvoliti nikakvo iznenađenje, iako je Podravina bez obzira na momentalnu poziciju na ljestvici, sve samo ne lagan suparnik.
Dinamo iz Domašinca odlazi na teško gostovanje kod ekipe Papuka iz Orahovice. Znano je da se iz Orahovice teško odnose bodovi no Dinamo je u komfornoj situaciji i po bodovima i što se tiče samog plasmana na ljestvici, te tamo odlazi rasterećen, a u tom slučaju mogu se pružiti najbolje partije te ne bi bilo nikakvo iznenađenje, ako se Dinamo iz Orahovice vrati s dobrim, pozitivnim rezultatom.
I te obje utakmice igraju se u subotu 12.11. 2022. godine s početkom u 13,30 sati.

(tekst i foto: zr)