3. HNL Sjever: Međimurski derbi u Murskom Središću, Polet gost kod Koprivnice

Polako se zahuktava  natjecanje u 3. HNL Sjever pa smo tako ovog vikenda 04.09. 2021. godine došli i do 3. kola s prvim našim međimurskim derbijem u kojem se sastaju  u Murskom Središću Rudar i ekipa Međimurja iz Čakovca.

U svakom slučaju očekuje nas jedna lijepa utakmica gdje su gosti prema dosadašnjim rezultatima u prva dva kola gdje su ostvarili dvije pobjede lagani favoriti, u odnosu na domaćina koji ima poraz i jedan neriješen rezultat, ali i prikazanu vrlo dobru igru u gostima kod ekipe Papuka te će svakako pružiti jaki otpor gostima i pokušati doći do bodova. Uostalom i stil igre trenera Balajića i ekipe Rudara je napadački i takav da se u svakom susretu traži pobjeda.

Utakmica u Murskom Središću igra se u subotu na igralištu Šuderka s početkom u 17,00 sati, a utakmicu sude:
Sudac:  Ivana Martinčić

  1. pomoćni sudac: Sanja Rodak-Karšić
  2. pomoćni sudac: Miodrag Plantak

4. sudac :  Karlo Klobučarić

delegat:   Gojko Babić

Polet iz Svetog Martina na Muri  odlazi nakon odličnog starta i dvije pobjede odlazi u goste kod Koprivnice i po onome dosad prikazanom odande bi se mogao vratiti io s trećom uzastopnom pobjedom i tako zadržati momentalno vodeću poziciju na ljestvici. Utakmica se također igra u subotu 04.09.2021. s početko0mu 17,00 sati u Koprivnici.

Utakmicu sude:
sudac:  Matija Presečan

  1. pomoćni sudac: Mario Lončar
  2. pomoćni sudac: Ema Penava

4.sudac:  Nenad Vargović

delegat:  Mario Mavriček

(tekst: zr, foto: arhiva Muralista, zr)