3. HNL: Rudar se nada barem bodu u Virju, Polet ide po novu pobjedu

U sljedećem kolu desetkovani Rudar gostuje u Virju, a Polet je domaćin Graničaru iz Đurđevca.

Nakon drugog uzastopnog poraza “lapornike” čeka teško gostovanje kod Podravca u Virju. Ionako muku muče s ozljedama, a na raspolaganju im neće biti ni kartonirani Pintarić Emanuel, Zadravec Matija i Antonio.

– Osim kartoniranih igrača sigurno neće igrati ozlijeđeni Pono Pintarić i Vinko, a upitan je nastup Mesarića. Vraća se kartonirani Zrna, a nakon tri mjeseca zaigrat će i Vuri tako da se nadam da ćemo nekako sklepati momčad. To ne znači da se predajemo, biti će teško, naš domaćin prima malo golova, ali malo i daje. Probati ćemo se vratiti neporaženi u Mursko Središće. – rekao je trener Rudara Dražen Škvorc.

U sljedećem kolu Polet dočekuje đurđevački Graničar i jednim uhom osluškuje zbivanja u Bjelovaru. U slučaju kiksa vodeće Mladosti u gradskom derbiju s Bjelovarom, pobjedom bi se Polet približio na bod zaostatka.

– Polako smo se kompletirali nakon što su se oporavili ozlijeđeni igrači i to je odmah rezultiralo ovom dominantnom pobjedom. Za utakmicu s Graničarom imam slatke brige jer se osim kapetana Barata i Mezge vraća i mladi Krištofić koji je odradio kartone. Cijenimo protivnika, ne opterećujemo se drugima, bitno je da pobjeđujemo i skupljamo bodove i naravno da očekujem na kontu nova tri boda pred našim navijačima. – kazao je trener Poleta Mario Kovačević.

Raspored 11. kolo, subota 2. studeni, 14 sati :

Polet – Graničar, Podravac – Rudar, Bjelovar – Mladost, Tehničar – Papuk, Varteks – Radnik Križevci, Virovitica – Podravina

(Miljenko Dovečer)