3. HNL Istok – Međimurje u derbiju odlazi u Slavonski Brod na noge Marsoniji

Teškom mukom izvojevana je pobjeda protiv Slavonije, no nova tri boda su na kontu Međimurja i još malo su se približili vodećim momčadima.

– Čestitam igračima na pobjedi u ovim nenogometnim uvjetima, a pogotovo kapetanu Režiću koji s 39 godina pokazuje kako se trči i bori za svoju momčad. Svaka mu čast i on je primjer svima kako se treba zalagati. Sada nam predstoje prava iskušenja, pred nama su  dvije zahtjevne utakmice u gostima. Najprije Marsonija u Slavonskom Brodu, a zatim BSK u Bijelom Brdu. Vjerujem da ćemo biti uspješni i približiti se našem cilju, ulasku u Drugu ligu  – rekao je trener Međimurja Matija Kristić.

Protiv Marsonije sigurno će nedostajati ozlijeđeni Munivrana i Brcković.

– Vjerujem da će se barem jedan od njih do subote oporaviti,vjerojatno po naznakama ozljede Mario Munivrana. Marsonija je direktan konkurent za ulazak u Drugu ligu, ima dobru momčad, međutim mi nemamo izbora , idemo na pobjedu bez obzira tko igrao. – kazao je trener Kristić.

U međuvremenu u srijedu u četvrtfinalu kupa Međimurje je kao gost bez problema pobijedilo 6 : 0 Slobodu u Slakovcu i plasiralo se u polufinale gdje će se u dvije utakmice sučeliti protiv Mladost Kometa . Trener Kristić izveo je kombinirani sastav, a u strijelce su se upisali Marcijuš,Šarić,Hlišć, Patafta, Sabol i Malenović.

Utakmica protiv Marsonije u Slavonskom Brodu igra se u subotu 7. travnja u 16,30 sati.

(tekst i foto Miljenko Dovečer)