20. otvoreno prvenstvo Karlovca u mini rukometu: Zrinskice osvojile turnir

Danas je u Karlovcu održano 20. otvoreno prvenstvo Karlovca u mini rukometu. Ovaj se turnir često naziva i neslužbeno prvenstvo Hrvatske u mini rukometu i daleko je najveći turnir za najmlađe rukometaše i rukometašice u Hrvatskoj, a vjerojatno i okolici.

Zrinskice su u kategoriji djevojčice rođene 2011. i mlađe osvojile zlatnu medalju sa sedam uzastopnih pobjeda. U kategoriji Zrinskica bile su prijavljene 32 ekipe koje su podijeljene u 8 skupa po četiri.

Nakon razigravanja po skupinama igrao se knock out sistem od osmine finale. Naše su djevojčice pobijedile svih sedam utakmica i zasluženo slavile. Čestitamo trenerici Ljubici Vrbančić i pomoćnoj trenerici Ivoni Vugrinec na ostvarenom rezultatu.

Osim osvojenog zlata male su Zrinskice požele još hrpu nagrada. 𝙏𝙖𝙠𝙤 𝙨𝙪 𝙏𝙖𝙧𝙖 𝙑𝙧𝙗𝙖𝙣 (𝙜𝙤𝙡𝙢𝙖𝙣) i 𝙂𝙧𝙚𝙩𝙖 𝙆𝙤𝙫𝙖𝙘̌𝙚𝙫𝙞𝙘́ 𝙞𝙯𝙖𝙗𝙧𝙖𝙣𝙚 𝙪 𝙥𝙚𝙩𝙤𝙧𝙠𝙪 𝙩𝙪𝙧𝙣𝙞𝙧𝙖, 𝙖 𝙇𝙪𝙘𝙚 𝙇𝙤𝙫𝙧𝙚𝙣𝙘̌𝙞𝙘́ 𝙥𝙧𝙤𝙜𝙡𝙖𝙨̌𝙚𝙣𝙖 𝙟𝙚 𝙣𝙖𝙟𝙗𝙤𝙡𝙟𝙞𝙢 𝙞𝙜𝙧𝙖𝙘̌𝙚𝙢 (𝙈𝙑𝙋) 𝙩𝙪𝙧𝙣𝙞𝙧𝙖.

Bravo Zrinskice.

Naša sportska direktorica i trenerica mlađih uzrasta Ljubica Vrbančić proglašena je najboljom trenericom u kategoriji.

Ovaj rezultat još je jedan pokazatelj da se u našem klubu kvalitetno radi sa mlađim kategorijama kao i da Zrinski ne treba strahovati za svoju budućnost.

Čestitamo svim djevojčicama na ovom rezultatu. Važno je napomenuti da je to nekima bio prvi nastup na nekom turniru.

Za Zrinski su nastupale:

Tara Vrban, Greta Kovačević, Luce Lovrenčić, Magdalena Dolar, Sara Rakić, Rina Hranjec, Maša Hanžeković, Ena Vuri, Lara Piškor, Tea Igrec, Lena Kovačić

  1. Krug ŽRK Zrinski – ŽRK Petrijevci 18:2
  2. Krug ŽRK Colapis 1 – ŽRK Zrinski 3:13
  3. Krug ŽRK Sisak 1 – ŽRK Zrinski 13:6

1/8 ŽRK Zrinski – ŽRK Zadar 16:7

1/4 ŽRK Zrinski – ŽRK Hvar 14:5

1/2 ŽRK Zrinski – ŽRK Bjelovar 12:7

Finale ŽRK Zrinski – ŽRK Udarnik VG 10:8

IZNAD SVIH ZRINSKI!!!

#zrkzrinski

Kristijan Marcijuš