2. Katolički malonogometni turnir održati će se u subotu (11.01.) u Murskom Središću

Ove subote (11.01.) u dvorani Osnovne škole Mursko Središće održavat će se 2. Katolički malonogometni turnir Varažđinske biskupije. Početak turnira predviđen je u 08:30 sati s uvodnim pozdravom i molitvom, a nakon čega započinje sam natjecateljski dio.

Na turniru će sudjelovati 9 ekipa iz cijele Varaždinske biskupije, a s područja Međimurskog arhiđakonata sudjelovat će ekipa iz župe Sv. Nikole Čakovec, te obližnja ekipa iz župe Sv. Martina biskupa iz Svetog Martina na Muri koji su i aktualni branitelji naslova (osvojili su 1. KMNT koji je bio u Ivancu).

S obzirom da je ovo katolički malonogometni turnir, osim samog plasmana, konačna ljestvica slaže se i na temelju fair play bodova, koji se posebno vrednuje. Radi toga igrači su dužni pristojno se i uzorno ponašati te pomagati jedni drugima. S druge strane neadekvatno ponašanje (posvke, grubi prekršaji i slično) tretira se s isključenjem od 2 minute. Cilj ovih turnira je aktivirati mladiće u dobi od 15 do 35 godina kako bi se duhovno i tjelesno obogatili i družili.

Stoga vas ovim putem pozivamo da dođete u dvoranu Osnovne škole u Murskom Središću gdje ćete uživati u lijepoj i ugodnoj atmosferi te dobrom nogometu.

Ulaz je BESPLATAN.

(Tomislav Sakač, foto: arhiva)