2. HNL: Međimurju bod u utakmici bez golova

Poslije reprezentativne stanke nastavljeno je prvenstvo 2. HNL utakmicama 10. kola. Naše Međimurje ugostilo je Croatiju iz Zmijavaca i u utakmici bez golova podijelilo bodove.

Nakon Kustošije i drugu utakmicu zaredom naši nisu uspjeli zabiti, a mogli su već u samom početku kada Ivančić prebacuje glavom gol gostiju nakon ubačaja Marića. Do kraja poluvremena Međimurje bez šansi, a gosti imaju priliku pred kraj prvog dijela kada Koprić skida udarac Šute.

U drugom dijelu međimurje se trgnulo, počelo bolje igrati i plod toga je prigoda Hranilovića koji pogađa vratnicu nakon ubačaja Vidovića. Lopta se odbila prema dolje, domaći igrači traže gol, ali se sutkinja Sabina Golić nije oglasila.

Pred sam kraj, točnije u 88. minuti Međimurje je moglo doći do sva tri boda, ali je loše reagirao Šimičić. Nakon što je lopta došla do napadača Međimurja, a i golman Vugdelija je bio savladan, udarac Šimičića sprječava gostujući stoper i utakmica završava podjelom bodova.

Utakmicu je pratilo preko 400 gledatelja, a gosti su imali podršku na tribini u svojim veteranima koji danas igraju u Podbrestu utakmicu. Nakon 10 kola Međimurje je skupilo 10 bodova, a u slijedećem 11. kolu u petak gostuje kod Dubrave Tim Kabel.

(tekst i foto: Miljenko Dovečer)