18 medalja za karatiste iz Šenkovca na 8. KIK kupu Rudolf Perešin

U Križu je 17. ožujka 2024. godine održan 8. KIK  kup Rudolf Perešin u karateu. Nastupilo je 419 natjecatelja iz 38 klubova i četiri države.

Karatisti karate centra Šenkovec ukupno su osvojili 18 medalja (10 zlata, 3 srebra i 5 bronci) i tim rezultatom su u konkurenciji discipline kate ubjedljivo najuspješniji klub na natjecanju (25 klubova). Nastupilo je 15 natjecatelja u pojedinačnim kategorijama i ekipa juniorki.

Zlatne medalje osvojili su: Mauro Gajnik (stariji učenici B i mini kadeti B), Karla Šagi  (učenice B i starije učenice B), Mia Sabol (mini  kadetkinje), Bella Mikulić (juniorke), Domagoj Miličević (kadeti), Erika Grabovac (kadetkinje), Karlo Haludek (juniori) i  Nikola Aleksić ((veterani).

Srebrnu medalju osvojili su: Lara Jurčević (kadetkinje), Lorena Mihalković (juniorke), Berislav Maksimović (veterani ).

Brončanu medalju osvojili su: David Faić (kadeti), Tea Brinc (kadetkinje), Ena Rajković ((kadetkinje), Niko Šagi (juniori) i ekipa juniorki (Erika Grabovac, Lara Jurčević i Ena Rajković).

Slijedeći vikend očekuju nas nastupi u Rijeci i Lepoglavi u sklopu priprema za nastup na kadetskom prvenstvu Hrvatske u travnju.

Natjecateljsku ekipu KCŠ-a pripremali su za nastup: DragoGrgić, Vlado Bošnjak, Ozren i Tihomir Grgić, a sudac iz našeg kluba bio je Nebojša Bošnjak.

Dejan Mihalković