133 natjecatelja trčalo za Tea Škvorca u humanitarnom 6. kolu lige „Rudar“

Održano je 6. kolo lige „Rudar“ M. Središće koje je bilo posvećeno Teu Škvorc iz Strahoninca. Teo boluje od rijetke bolesti, bolesti staklenih kostiju. Unatoč bolesti Teo je hrabri, mali sportaš koji se bavi plivanjem i osvaje državne medalje. Želja mu je jednog dana nastupiti na Olimpijskim igrama, a mi mu želimo puno uspjeha u ostvarenju svojih snova!

Skupljeni dobrovoljni prilozi za Tea Škvorc bit će donirani Teu i njegovim roditeljima. Hvala svima koji ste sudjelovali u humanitarnom kolu lige.

Na 6. kolu lige „Rudar“ sudjelovalo je 133 natjecatelja. Na kraćoj stazi od 3100 m najbolji su bili Darko Okreša (individualac) i Ana Dobša (AK Međimurje). Na Dužoj stazi od 8000 m najbolji su bili Mladen Ignac (AK Međimurje) i Nada Siladi (AK Međimurje)

Zahvaljujemo se svim sponzorima, volonterima i medijima koji su pomogli da se liga održi!

Sponzori ovog kola lige:

Fortuna Agro Peklenica (Slavko Derk)

Pekara „Panis“ M. Središće

Dom za starije i nemoćne osobe „Ščavnićar“ Selnica

Grad M. Središće

Sobočan inerijeri M. Središće

IAF M. Središće

Alpro „Šardi“ Selnica

Općina Selnica

Volonterti:

TK Rudar M. Središće, Crveni križ Čakovec, DVD M. Središće, Planinarsko društvo „Bundek“, Udruga sportske rekreacije „Sport za sve“ M. Središće, Murs-ekom M. Središće, gđa. Danijela Krobot, gđa. Sandra Kos, gosp. Josip Munđar, gosp. Josip Vinko, fotografi: Marko Kiš, Tin Tomanić.

Mediji:

eMeđimurje

Muralist

Radio 105

Nije važno koliko radimo već je važno koliko ljubavi unosimo u ono što radimo i koliko to darujemo drugima! Hvala svima!

TK Rudar M. Središće

(foto: Tin Tomanić)