12. PANONSKI MARATON TRIJU DRŽAVA

U nedjelju, 19.07.2015.g , sa startom/ciljem u centru gradića LENTI, Mađarska, Crkveni Trg 5 (Templom tér 5, Lenti) održava se 12. Panonski maraton triju država.

Panonski maraton triju država je međunarodna biciklistička manifestacija, koja gradi mostove između nas i naših susjeda mađara i slovenaca. Ove godine se manifestacija održava dvanaesti puta u sklopu akcije »Slovenija kolesari«. Sudionici biciklističkog maratona prolaziti će po idiličnim prekmurskim i mađarskim selima, voziti kroz Panonsku nizinu, prelaziti rijeku Muru, popeti se na međimursku vinsku cestu i na kraju opustiti u mjestu Lenti. Trase maratona su različito zahtjevne te su primjerne za svakoga. Nakon uspješnog završetka maratona sve sudionike očekuje obrok, medalja, te kupanje u termama. Pozivamo vas, da svoj dan preživite u ugodnom bicikliranju u našoj okolici. Zbog prelaska državne granice svaki sudionik obavezan je imati sa sobom važeći putni list ili osobnu iskaznicu.

Trase Vrijeme starta
Veliki maraton – 116 km; Mađarska-Slovenija-Hrvatska 9:00 h
Srednji maraton – 58 km; Mađarska-Slovenija 9:10 h
Obiteljski maraton – 15 km; lagano; 9:20 h

Prijave:na startnom mjestu od  7 – 8:45 h
Cijena: 15,00 EUR, Popust za olimpijske kartice -10 %
Predprijave –  na web stranicama:  Cijena: 12,00 Eur,

Link za predprijave: https://docs.google.com/forms/d/1OTaMDA5BZxmnP-EWosJHDP1r89lVVjXU4PStxP19yNE/viewform

Svi sudionici dobivaju: obrok, okrepu, medalju, kupanje u Termama Lenti, te sudjeluju u izvlačenju za glavnu nagradu: bicikl Gepida Mundo MTB!
Opći uvjeti: Svi sudionici maratona dužni su se pridržavati prometnih propisa, te uputa i upozorenja organizatora, jer maraton se održava u uvjetima otvorenog cestovnog prometa. Sudionik maratona je svatko tko se prijavi organizatoru, uplati kotizaciju i priloži ispunjenu prijavnicu. Sudionik maratona je također,svatko tko se maratonu pridruži na osnovu akreditacije ili pozivnice organizatora. Obvezna je upotreba zaštitne kacige. Osobe mlađe od 14 godina na maratonu mogu sudjelovati samo uz pratnju roditelja ili staratelja. Svi sudionici voze na vlastitu odgovornost, te odgovaraju za štetu prouzročenu sebi, drugim ili trećim osobama. Sudionici prihvaćaju, da neće uložili tužbe ili zahtjeve protiv organizatora u primjeru nastanka štete ili ozljede, prouzročene sebi, drugim ili trećim osobama. Sudionici prihvaćaju objavljivanje svih podataka, fotografija i video materijala u sredstvima javnog obavještavanja i na internetu, te zato neće zahtijevati nikakvu naknadu. Sa startom sudionici potvrđuju da su zdravi i tjelesno pripremljeni na maraton, kao i da su upoznati s pravima raspisa, te ih samim time prihvaćaju. Molimo, poštujte prirodu i ne bacajte omote energetskih pločica i boce na cestu ili mtb trasu!

Glavni Organizator: Mocorgok Lenti: http://www.mocorgok.hu/

Soorganizatorji:

Kolesarski Klub Lendava: www.kolesarski-klub-lendava.si  i

BK Mura Avantura, Sveti Martin na Muri: http://www.bk-muraavantura.hr/

(bk Mura Avantura)

unnamed (1)

unnamed (2)