1. HRLŽ: Očekivana i uvjerljiva pobjeda Zrinskog protiv pretposljednjeg Ivanića

Kao i što se očekivalo uvjerljiva pobjeda rukometašica Zrinskog protiv pretposljednjeg Ivanića.U prvom dijelu domaće igračice bile su superiorne, odigrale su gotovo bez greške unatoč prvom vodstvu 0:1 gošći. Prvi dio završio je sa + 13 u korist domaćih rukometašica (21:8). Zbog tog velikog vodstva u drugom dijelu došlo je do malog opuštanja kada je trener Mrđen dao priliku igračicama koje inače i manje igraju i gošće iz Ivanića u 49. minuti smanjuju na 25:18.

Do kraja utakmice Zrinski ponovo daje gas i u jednom trenutku je + 11, a utakmicu završavaju s uvjerljivih  34:26.

Najefikasnija u domaćim redovima bila je Lea Vukojević s 12 pogodaka, slijede Grubišić sa 7, Gavrić sa 5,Šestak sa 4, Pajić sa dva, a po jedan pogodak zabile su Balić, Resman ,Car i Blagus. Na golu su uspješne bile Žvorc sa 7 i Kozjak sa 5 obrana.

Pod poluvremenom je predstavljen i pljeskom nagrađen mladi sastav djevojčica (2004/2005) Zrinskog koji je u Slavonskom Brodu izborio nastup na završnici prvenstva Hrvatske.

Zrinski je i dalje na 6. mjestu s 23 boda,a u slijedećem kolu odlazi u goste Trešnjevci u Zagreb koja na sedmoj poziciji ima samo dva boda manje.

(Miljenko Dovečer, foto Tin Tomanić, arhiva)