1.HNL – MLADI RUDAROVCI PREGAZILI PRVOLIGAŠA SLAVEN BELUPO

Nakon subotnjih utakmica prvog kola naši mali Rudarovci već sada u srijedu odigrali su i utakmice 2.kola. Gost im je bila ekipa prvoligaša iz Koprivnice Slaven Belupo. Prije samog početka utakmica održana je mala  svečanost predaje pehara i medalja našim nogometašima u kategoriji U-10 prvacima 2.HNL lige središte Sjever. Pehar i medalje im je u ime HNS uručio tajnik MNS gospodin Darko Jambrović kojeg nam je nakon kraćeg izbivanja iz nogometa lijepo bilo opet pozdraviti u našem društvu. Lijep uspjeh mladih Rudarovaca koji je također uveliko pridonio i plasmanu u 1.HNL ligu središte Sjever gdje se sada takmiči ekipa Rudara.

Da nastavljaju svoj odličan niz igara pokazala je i utakmica drugog kola 1.HNL lige gdje su naprosto deklasirali pregazili ekipu prvoligaša Slavena Belupa sa 9:0  (6:0). Ako tako nastave i dalje sigurno da će se i ovdje naći u samom vrhu koji nakon dva kola sigurno drže sa šest bodova i gol razlikom 22 :0. Dečki bravo !!!!

Ekipa je nastupila u sastavu: Gogić , Kuzma ,Novak ,Perčić ,Nedeljko , Jurović , Jaklin .Žužić ,Škvorc , Mesariić Debelec  Trener: Leonard Sanjković

Strijelci : Ilija Liklin 2, Leon Jurović 2 , Niko Perčić 2 , Antonio Škvorc , Ivan Žužić , Patrik Nedeljko .

Ekipa u kategoriji U – 12  nažalost ovaj put nije uspjela poći putem mlađih kolega te je od ekipe iz Koprivnice doživjela poraz od 1 :6 (1 :5). Sigurno da ih to ne treba demoralizirati izgubili su momentalno od  bolje ekipe , ali se opet vidjelo koliko znače treninzi jer je drugo poluvrijeme kao i protiv Novog Marofa bilo bolje i kvalitetnije . Mogli su Rudarovci postići još koji zgoditak , ali sigurno će biti više sreće idući put. Samo hrabro naprijed i vama čestitke za veliki trud i solidnu igru !!!!! Sve u svemu lijepo predvečerje na igralištu Rudara gdje se okupio i veliki broj gledatelja , a sigurno će ih biti još i više u daljnjem tijeku natjecanja.

Sastav ekipe: Kodba , Kukulić ,Horvatić , Bogdan , Filipović ,Antolović ,Vincek ,Vranić ,Žužić ,Švenda , Lisjak  ,Horvat ,Varga ,Mutvar ,Radiković ;Sovar ,Štebih ,Zadravec

 

Trener : Luka Rihtarec

strijelac : Lovro Zadravec /KU/

Već u subotu Rudar odlazi u goste kod ekipe Vraždina gdje će im se priključiti i ekipa U- 14 koja je ovo kolo bila slobodna.

(tekst i foto Z. Rihtarec)

unnamed (1)

unnamed (2)

unnamed (9)

unnamed (10)

unnamed (13)

unnamed

unnamed (17)

unnamed (18)

unnamed (19)

unnamed (20)

unnamed (21)

unnamed (16)

unnamed (4)

unnamed (5)

unnamed (6)

unnamed (7)

unnamed (8)

unnamed (14)