ZŽ HDZ-a “Katarina Zrinski” Mursko Središće održala izbornu skupštinu

U srijedu 28.12.2018. je u Murskom Središću održana izborna skupština Zajednica žena HDZ-a Katarina Zrinski. Izbornu skupštinu je vodila aktualna predsjednica Jasna Ciboci, koja je ujedno  izabrana i za novu predsjednicu. Skupštini su također prisustvovale članice ZŽ KZ MŽ iz Čakovca koje su isto tako dale podršku predsjednici.

Zajednica žena na području grada Mursko Središće djeluje od 2014. godine. Svake godine organizira povodom blagdana humanitarnu akciju USKRSNI i BOŽIĆNI paketi, te odrađuje podjelu prigodnih darova obiteljima teškog socijalnog stanja, s područja Grada Murskog Središća. Usko surađuje i pomaže u radu Gradskog odbora HDZ-a. Ima odličnu suradnju i potporu gradonačelnika Dražena Srpaka, kao i svih predsjednika mjesnih odbora. Temeljna zadaća Zajednice žena KZ MS je jačanje položaja žena na području grada Mursko Središće, a cilj i svrha pomagati svim žiteljima, prvenstveno ženama i djeci.

Predsjednica ovom prigodom želi zahvaliti svim svojim članicama koje joj nesebično pomažu i daju potporu u radu: DRAGE MOJE ŽENE, HVALA VAM OD SRCA !

Predsjednica Zajednica žena HDZ –a

„Katarina Zrinski“  M. Središće

Jasna Ciboci

(foto: Zlatko Rihtarec)