Zeleni tim na čelu s Karlom Resslerom posjetio Međimursku županiju i družio se s Međimurkama i Međimurcima

U nedjelju 28 travnja  Zeleni tim na čelu s Karlom Resslerom, našom dragom Međimurkom i građankom Sunčanom Glavak, Marijanom Balić, Stjepanom Ribićem, Danijelom Marušićem i Stjepanom Adanićem posjetio Međimursku županiju.

Dobrodošlicu na predivan sjever Hrvatske omeđen Murom i Dravom zaželio im je gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak, gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek, ministar gospodarstva Darko Horvat, predsjednik uprave HAMAG-BICRO Vjeran Vrbanec i mladež HDZ-a Međimurske županije.

U prijepodnevnim su satima obišli grad Čakovec središte Međimurske županije, družili se te razgovarali s građanima kako bi im približili svoje stavove, planove, te buduće, a i prošle aktivnosti. U 11 sati prisustvovali su misi u crkvi sv. Nikole čija povijest seže sve do bana Nikole Zrinskog.

Nakon toga posjetili su atrij staroga grada, znamenitost i diku Međimurske županije, koji se obnavlja fondovima Europske unije. Prednosti financiranja EU vidljiva su i na drugim projektima kao što je dječji vrtić u Maloj Subotici koji je sufinanciran sredstvima EU u iznosu od 5 milijuna kuna i dječji vrtić u Prelogu koji je sufinanciran u iznosu od 6,7 milijuna kuna. Na dobrobit međimurske djece, uz spomenute, sufinancira se još 8 dječjih vrtića u iznosu od oko 20 milijuna kuna. Kako šećer dolazi na kraju, u ovom je slučaju to bilo cvijeće pa su kandidati HDZ-a za izbore u Europski parlament posjetili obližnji Sajam cvijeća u Prelogu gdje su se družili  s mještanima spomenutog grada.

Cijeli dan protekao je u ugodnom i pozitivnom okruženju dragih Međimuraca koji kao i Zeleni tim žele za Hrvatsku najbolje. To znači podići je za jednu stepenicu više, vodeći je pritom do jednog boljeg i razvijenijeg područja koje će biti dom svima nama, a koji će naravno, biti vođen adekvatnim, pravim i sposobnim ljudima Hrvatske demokratske zajednice.

(sponzorirani članak)