Zahvala biračima ponovo izabranog gradonačelnika Murskog Središća Dražena Srpaka

Drage građanke i dragi građani grada Murskog Središća,

prije svega, zahvaljujem Vam na povjerenju i prilici da još četiri godine služim Vama. Zahvaljujem Vam i što ste prepoznali listu koju predvodim kao najbolju i omogućili nam efikasno donošenje odluka sa sedam izabranih vijećnika. Postotak od 75 % , odnosno Vaših gotovo 1500 glasova za mene je ogromna potpora, ali isto tako i obveza, stoga će biti  kako sam govorio i prije izbora. Istim tempom i žarom nastavljamo i dalje raditi za naš grad. Mali grad. Najljepši grad. Grad vrijednih i poštenih ljudi. Izbori su završili. U kampanji je bilo svačega. Svatko bira svoj način pridobivanja birača, a nakon izbora za to dobije račun od birača. Čestitam na osvojenim glasovima svima i želim se zahvaliti SDP-u na korektnoj kampanji. Ponosan sam što ste prepoznali trud i rad koji smo mi ulagali svih ovih godina.

Drago mi je što izbore ostavljamo iza sebe i već danas nastavljamo gdje smo jučer stali. Veliki nas projekti čekaju i nemamo se vremena baviti prošlošću. Nećemo se zadovoljiti učinjenim i dat ćemo sve od sebe da nadolazeći mandat bude  jednako uspješan kao dosadašnji. Mursko Središće već mnogi prepoznaju kao poželjno mjesto za život, a mi ne mislimo tu stati, već želimo najbolje mjesto za život naših građana. Želimo biti  mjesto za sve skupine stanovnika, bez obzira na političku orijentaciju, životne preferencije i bez obzira na uvjerenja. Nas zanima samo dobrobit naših građana i ne želim da se neka „visoka“ politika uvlači u naš grad i naš javni prostor. Što se tiče mene i ljudi koji su na našoj listi izabrani u Gradsko vijeće, „politika“ će biti isključivo kako za naše stanovnike činiti dobro, kako još više učiniti za kvalitetu življenja u našem gradu. Vjerujem i da će suradnja  s vijećnicima  SDP-a biti primjerena i otvoren sam i za njihove dobre i ostvarive prijedloge. U toj misiji i Vi drage građanke i građani ste naši suradnici i želimo saslušati svaki prijedlog i svaku ideju koja može voditi zajedničkom boljitku. Tu smo za Vas. Bit ću gradonačelnik svih građana, gradonačelnik za sve građane. U duhu sloge, zajedništva, razumijevanja i tolerancije nastavimo zajedno ponizno davati ono najbolje od sebe za naš grad. Za sve stanovnike, od onih najmlađih, pa do onih u zrelim godinama.

Konačno, nadam se i prestanku ove izvanredne situacije. Svi smo se zaželjeli veselja i zabave i nadam se da ćemo ubrzo simbolički, uz Dane grada i Ljeto uz Muru proslaviti nastavak našeg druženja.

Vaš gradonačelnik,

Dražen Srpak.