Za treći mandat podrška i od ministra Horvata

Gradonačelnik Dražen Srpak i koalicijska lista stranaka HDZ, HDS, HSLS i HNS još jednom traže povjerenje građana. Cilj je završiti velike infrastrukturne projekte i nakon toga proračun još više usmjeriti u razne pogodnosti za građane. U proteklih osam godina grad je značajno napredovao, što nije samo subjektivni dojam, već se pokazuje mnogim mjerljivim parametrima. Grad je napredovao od III. skupine razvijenosti gradova u V. skupinu, a pri samom je vrhu po povlačenju sredstava iz Europskih fondova u nekoliko kategorija. Trenutna vladajuća garnitura je Mursko Središće pretvorila u grad primjer, a to nije prošlo nezapaženo u nacionalnim, a ni međunarodnim okvirima.

Nakon što su nedavno svoje zadovoljstvo izrazili čelnici pograničnih gradova susjednih zemalja, između ostalih i župan Lendave Janez Magyar, jučer je stigla podrška i od predsjednika Vlade Republike Hrvatske, Andreja Plenkovića.

Danas je gradonačelniku Draženu Srpaku i koaliciji stranaka podršku došao pružiti i Ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Darko Horvat. S njim, podršku su pružili i kandidat za župana Međimurske županije Goran Gotal i kandidat za zamjenika župana Međimurske županije Nikola Hren. Dobra suradnja lokalnih, regionalnih i središnjih državnih vlasti jedan su od preduvjeta uspješnog razvoja svake sredine.

HDZ Grada Mursko Središće

(sponzorirani članak)