Vladimir Dobranić ispred koalicije SDP-a: “Mjesni odbori su vrlo bitni, pa zato tražimo vaše povjerenje!”

KOALICIJA SDP-a, HSU-a, REFORMISTA, MDS-a I LABURISTA ODRŽALA ZAVRŠNO DRUŽENJE S GRAĐANIMA

Da bi se glas građana jače čuo u mjesnim odborima na nedjeljnim izborima zaokružite broj 2

Nakon što je koalicija SDP-a, HSU-a, Reformista, MDS-a i Laburista provela brojne aktivnosti uoči izbora za Vijeća mjesnih odbora na području Grada Mursko Središće, u četvrtak je održano završno druženje s građanima na prostoru tržnice u Murskom Središću, a tom su prilikom upućene i završne poruke biračima.

Pozivam sve birače da u što većem broju izađu na izbore u nedjelju, 17.veljače, jer će jedino tako osigurati da se njihov glas jače čuje i više uvažava, poručio je nositelj koalicijske liste za VMO Murskog Središća i predsjednik tamošnje GO SDP-a Vladimir Dobranić. Nama su prijedlozi i sugestije građana iznimno bitni i zbog toga smo organizirali i ovo završno druženje, jer smo tijekom cijele kampanje u razgovoru s našim susjedima i sumještanima željeli doznati što ih najviše muči i opterećuje, kako bismo zajednički pronašli rješenje za goruće probleme naše sredine. Vjerujem da me naši sugrađani poznaju kao vrijednog i dobrog radnika, koji je uvijek otvoren za dijalog i dogovor. Mislim da su upravo to osobine koje su preduvjet za uspješno vođenje projekata od interesa za naš grad i sva naselja koja obuhvaća. Pogledate li imena kandidata s naše liste, vidjet ćete da su i moji kolege redom ljudi dobro poznati našim sumještanima, jer iza njih stoji bogato iskustvo i veliki doprinos u društveno korisnom radu. Kandidate s koalicijskih lista u četvrtak je podržao i predsjednik međimurskog SDP-a Mladen Novak.

Smatram da su kandidati naše koalicije i programi s kojima izlazimo na izbore čvrsta podloga za još brži i ravnomjerniji razvoj svih naselja na gradskom području. Mursko Središće i okolica su oduvijek poznati po vrijednim i marljivim ljudima koji predano rade da bi sebi i svojima osigurali bolje sutra, a naša je zadaća stvoriti uvjete za podizanje njihovog standarda i razvoj takvih industrija koje otvaraju veći broj radnih mjesta sa stabilnim i dobrim plaćama. S Novakom su se suglasili i predsjednik međimurskih reformista Ivica Baksa, kao i predsjednik GO HSU-a Murskog Središća  Milorad Pilipović istaknuvši da je prioritet koalicije zaustavljanje odlaska mladih na rad u inozemstvu, kao i briga o boljem socijalnom položaju starijih, po završetku njihovog radnog vijeka.

U svom završnom obraćanju Vladimir Dobranić još jednom je pozvao građane da u što većem broju izađu na izbore u nedjelju, 17.veljače u svim mjesnim odborima na području Grada Mursko Središće. Mnogi će reći da mjesni odbori i nisu tako važni, ali moje mišljenje je potpuno suprotno, jer je to razina na kojoj nema velike politike, nego se rješavaju stvarni problemi naših sugrađana, ističe Dobranić. Sve ono što muči naše susjede, sve što se treba riješiti u našoj ulici, kvartu ili naselju, počinje od mjesnih odbora i zato u nedjelju izaberite one koji će omogućiti da se vaš glas jače čuje i poštuje. Čvrsto stojim iza svih naših kandidata i programa, uvjeren da svi zajedno možemo i trebamo bolje. Dobro je poznato zbog čega se, od državne do lokalne razine, nalazimo u ovako teškoj situaciji i zato svoju budućnost povjerite onima koji će sve svoje znanje, energiju i iskustvo uložiti u bolje sutra sviju nas. Da bi naša djeca živjela bolje izađite na izbore u nedjelju, 17.veljače i dajte svoj glas koaliciji SDP-a, HSU-a, Reformista, MDS-a i Laburista, zaokružite listu pod rednim brojem 2. Unaprijed Vam zahvaljujem na povjerenju koje ćemo sigurno opravdati, završio je Dobranić.

(sponzorirani članak)