“Vlada RH pobijedila je virus i zato HDZ na izborima očekuje potporu većine građana”, izjavio je Plenković

Da, Hrvatska je pobijedila #COVID19! Da, ova #VladaRH je pobijedila virus, svladali smo epidemiju! I sada s Programom „Za Hrvatsku“, koji ćemo uskoro predstaviti, ulazimo u 2. poluvrijeme u kojem ćemo raditi jednako predano za našu zemlju kao i dosad! – poručio je predsjednik Andrej Plenković u Gospiću, na sastanku s vodstvom HDZ-a Ličko-senjske županije.

„Na izborima ponovno očekujemo potporu većine građana kako bismo osigurali gospodarski oporavak Hrvatske. A za to smo temelje sami stvorili – ne samo zaštitno-zdravstvenim mjerama. Epidemiološka situacija je odlična, u 4 dana imali smo samo jednog novooboljelog. U svijetu nas hvale & cijene kao korona free destinaciju! Slovenci već stižu u pristojnom broju, a uskoro će i turisti iz ostalih zemalja.

Borili smo se za svaki ljudski život, ali smo i snažno stali, kao malo koja još zemlja, iza 🇭🇷 gospodarstva & 🇭🇷 radnika! Jučer je u HZMO upisano 9.000 novih osiguranika, što znači da se 9.000 ljudi zaposlilo. I na ekonomsko-socijalnom planu pobijedili smo virus! Stoga puni samopouzdanja, svjesni vlastitih postignuća, zajedno idemo po novu pobjedu!“.

Hrvatska demokratska zajednica

(foto: HDZ)