Vlada: Milanović laže ili halucinira – odgovorio Ured predsjednika

Vlada: Ne postoji kasnonoćni Plenkovićev tvit, Milanović laže ili halucinira. Jelić: Nepristojnost yutelovski umotana u “izvor iz Vlade” ne zaslužuje komentar

U Vladi kažu kako su pregledali premijerov Twiter profil i zaključili kako nije bilo tvitova koje je Zoran Milanović spominjao. On je pak ranije rekao da je poruku kako je njemu na funkciji predsjednika dosadno, napisao netko na Plenkovićevu profilu.

Premijer Plenković nije objavio nikakav tvit koji je usmjeren protiv predsjednika Republike Zorana Milanovića, doznaje se u srijedu iz Vlade u kojoj kažu da su pregledali premijerov Twitter i zaključili da predsjednik Milanović ili laže ili halucinira.

“S obzirom na brojne medijske upite ‘na koji to kasnonoćni tvit misli predsjednik Republike’, pregledali smo premijerove tvitove u proteklom razdoblju kako bi provjerili je li tvitano išta u kasnonoćne sate usmjereno protiv predsjednika Republike. Jedino što nakon tog pregleda možemo zaključiti je da predsjednik Republike ili laže ili halucinira”, doznaje se u Banskim dvorima.

Sasvim sigurno se jako puno dosađuje na funkciji pa izmišlja, dodaje se.

Odgovor iz Ureda predsjednika

Glasnogovornik Ureda predsjednika Nikola Jelić poručio je da nepristojnost umotana u “izvor iz Vlade” ne zaslužuje komentar, odgovarajući na reakciju kojom su Banski dvori opovrgnuli postojanje tvita premijera Andreja Plenkovića usmjerenog protiv predsjednika Zorana Milanovića.

“Nazovimo stvar pravim imenom, ovdje nije riječ o tvitu: predsjednik Vlade dva puta je u istom danu, u kameru, imao potrebu na osobnoj razini prozivati predsjednika Republike. Valjda samo zato što drugačije od njega misli i govori, na što predsjednik Vlade nije naviknut”, poručio je u srijedu popodne Jelić.

(Izvor: DNEVNIK.hr, https://dnevnik.hr/, foto: DNEVNIK.hr)