Vikert nazvao Bunjca frustriranim govnom, ovaj ga tužio, a u Čakovcu najavljen prosvjed ispred suda!

Zapitate li se ponekad koliko su političari dosljedni? Koliko su iskreni, koliko pošteni? I ako mislite da nisu iskreni, da nisu pošteni, da nisu dosljedni, smijete li to javno reći? Ili vam slijedi tužba ? Takvu tužbu zaradio je čakovečki aktivist Davor Vikert jer je, kao što stoji u samoj tužbi, tužitelju ispod statusa na društvenoj mreži Facebook napisao uvredljiv i klevetnički komentar sljedećeg sadržaja:

 „ Bunjac…. ti si višestranačko frustrirano govno koje je isplivalo na površinu kroz kriminalnu organizaciju“.

Da su riječi pomalo neprimjerene, jesu. Kleveta? Prilično upitno! Više komentar između dviju aktivnih osoba u politici. I ono najvažnije, gospodin Branimir Bunjac (eto Bunjac nazvan si gospodinom) se nekako hoće uvući u okrilje zakona o državnim dužnosnicima, smetnuvši s uma da on nije nikakav državni dužnosnik nego saborski zastupnik koji čak nije niti izabran u Sabor nego je ušao kao zamjena Vladimiri Palfi.

Očito se radi o floskulama na papiru, u stvarnosti to nije tako! Bunjac (ovaj puta bez onog gospodin) i Živi zid pričaju ono što narod želi čuti, a rade ono što i oni, protiv kojih se tobože bore! I zato Bunjac nisi potpuno pošten, nisi potpuno iskren i nisi dosljedan jer ne prakticiraš ono što teoretiziraš! I onda se logično postavlja pitanje: je li doista ono za što tužiš Vikerta kleveta?

Stoga pozivamo sve građane Međimurja, Čakovčanke i Čakovčance da 12. i 13.09.2018. dođu pred Općinski sud u Čakovcu, da pružimo podršku, kao prvo čovjeku, običnom građaninu i aktivisti Davoru Vikertu. Kao što već znate tuži ga saborski zastupnik ŽZ Branimir Bunjac za duševne boli zbog klevete na FB.

Strogo zabranjujemo dolazak sa stranačkim obilježjima jer ne želimo da si stranke nabijaju političke poene. Pozivamo i sve građane koji su maltretirani od strane ŽZ da nam se priključe sa argumentima, jer građani Međimurja žele dokazati javnosti pravo lice Branimira Bunjca i pojedinih članova ŽZ.

(Radovan Preložnjak, foto: ilustracija)