Uvjerljiva pobjeda HDZ-a u Prelogu na izborima za članove mjesnih odbora

Uvjerljiva pobjeda HDZ – a u Prelog dokaz je predanog rada u službi svakog stanovnika

 

Hrvatska demokratska zajednica potvrdila je kvalitetu svog rada i kvalitetu kandidata, uvjerljivom pobjedom na izborima za vijeća mjesnih odbora na području Grada Preloga! Više od 70 posto mandata osvojile su liste koje su zajedno činili kandidati HDZ – a i koalicijskog partnera HSS – a. Potvrda je to dobrog rada ove koalicije, koja vodi Grad Prelog,  na način, da je  Prelog danas prepoznat u cijeloj Republici Hrvatskoj kao sinonim za naprednu i razvijenu sredinu, razvijenog gospodarstva, visoke razine komunalnog uređenja, sredinu koja je predvodnik u gospodarenju otpadom.

Rezultat na izborima ne bi bio ni približno ovakav, da ova koalicijska vlast u Gradu Prelogu, predvođena Hrvatskom demokratskom zajednicom i gradonačelnikom Ljubomirom Kolarekom ne živi za svoje građane i pokušava uvijek biti na usluzi svakom svojem građaninu. Birači su prepoznali, ne samo naziv stranke, već prije svega ljude koji se nalaze na  tim listama. One  ljude koje susreću na ulicama, kojima se mogu požaliti, ljude koji će pokušati ispraviti ono što je pogrešno i svojim radom doprinijeti razvoju i ugledu svakog dijela i naselja Grada Preloga. Lista predvođena HDZ – om dobila je većinu glasova u svim mjesnim odborima, a to su  Cirkovljan, Čehovec, Čukovec, Draškovec, Hemuševec, Prelog, Oporovec i Otok. Od ukupno 52 mjesta u osam vijeća mjesnih odbora listi predvođenoj HDZ – om je pripalo 37 mjesta u vijećima mjesnih odbora.

Pred Hrvatskom demokratskom zajednicom velika je obaveza nakon ovih izbora. Potrebno je izvršiti sva ona obećanja koja su zapisana na listićima uoči ovih izbora. Mnogo je planova, od izgradnje zaobilaznice, izgradnje sustava odvodnje u svim naseljima, obnove sportskih parkova, daljnjih ulaganja u prometnice i komunalno uređenje svih naselja. Rezultat na ovim izborima veliki je poticaj za sve to.

Koalicija HDZ-HSS Grada Preloga