U PETAK PERFORMANS ISPRED FINE U MURSKOM SREDIŠĆU: DAJMO DA IMAJU – POMOĆ FINI

U petak, 29. srpnja 2016. godine s početkom u 10 sati ispred FINE u Murskom Središću održat će se aktivistički performans DAJMO DA IMAJU – POMOĆ FINI članova Slobodne Hrvatske. To je treći krug performansa u Hrvatskoj, a drugi u Međimurju, kojim Slobodna Hrvatska želi ukazati na neodrživi status 330.000 blokiranih građana u Republici Hrvatskoj, a najveći postotak prema broju stanovnika je upravo u Međimurju. Današnja FINA, nekadašnji ZAP I SDK je ustanova preko koji su išli sva transferi novca u privatizaciji i pretvorbi.

Činjenica je da je do sada FINA provela 7 milijuna ovrha i zajedno s odvjetničkim uredima iz naših džepova uprihodila 2/3 novaca, a 1/3 je glavnica duga.

Cilj ove akcije je razviti suosjećanje ovršenih građana kao i onih kojima je do sada uspjelo da ih se ne ovrši s patnjama naše Financijske agencije. Dajte podršku našoj dragoj FINI koja proživljava teške dane! Donesite koji list papira za printanje, kemijsku olovku i drugi pisaći pribor, koji CD ili bar koju rolu WC papira.

 

Pomozimo FINI jer što ona bolje posluje, hrvatski građani žive lošije.

U ime Slobodne Hrvatske Međimurje,

Gorkić Taradi