U Međimurju hajka zbog prvog bijelog polja, a u Rijeci poziraju prekriveni tetovažama s nacističkim obilježjima

Sjećamo se da je prije izvjesnog vremena jedna sutkinja u Čakovcu kaznila zatvorom čovjeka koji je na kapi imao hrvatski grb s prvim bijelim poljem. Naravno ta joj bizarna presuda nije prošla na višem sudu pa je jadnik s vatrogasne zabave oslobođen, a sutkinja je od te iste više sudske institucije oštro opomenuta i upućena da prouči hrvatsku povijest o kojoj nema pojma.

Dok sada Međimurci cvikaju kao uplašeni kunići pročitajte što se događa u Rijeci. (rt)

Dvojica muškaraca viđena su u Rijeci u jednom beach baru prekriveni tetovažama s nacističkim obilježjima. Nacistički simboli su im na torzu, leđima, licu, rukama, nogama…

Na njima se vidi i Adolf Hitler, kukasti križ, orao i druga nacistička obilježja.

Iz beach bara u kojem su viđeni muškarci rekli su nam da imaju “veliki protok ljudi” i da su, kako je rekao jedan od zaposlenika “vjerojatno dio neke navijačke skupine”.

Istaknuo je da se, u svojih 15 godina rada, nagledao i ljudi koji su šetali s istaknutim ustaškim znakom.

Iako tvrdi da ih nije vidio, rekao nam je da bi kontaktirao policiju.

IZ PU primorsko-goranske doznajemo da su dobili dojavu o tome.

“Putem aplikacije e-opažaj zaprimljena je dojava 13. srpnja oko 11 sati da se na plaži na području Kantride u Rijeci nalaze dvije muške osobe koje po tijelu imaju tetovirane nacističke simbole.

Odmah po dojavi, na plažu su upućeni policijski službenici koji su u razgovoru s osobljem ugostiteljskog objekta saznali da su spomenute muške osobe zaista bile na toj plaži, ali prije desetak dana“, odgovorili su na naš upit.

(izvor: https://dnevnik.hr/, foto: Twitter)