Turudić izabran – HDZ o prosvjedu “Možemo”: Fijasko, čemer i jad proturazvojnih možemosa

Danas je Sabor sa 78 glasova ZA izabrao suca Ivana Turudića za novog glavnog državnog odvjetnika, a to nisu mogli spriječiti ni prosvjedi “Možemo” koji su “dežurali” cijelu noć. Povodom toga oglasio se HDZ, a njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

Građani su jasno poručili što misle o njima. Više je medija prenijelo patetični poziv Sandre Benčić „Pridružite se svi!“ nego što se ukupno ljudi odazvalo u svih 22 sata toga otužnog performansa. Sinoć na vrhuncu „prosvjeda“, kada je na Markov trg stigao Tomašević sa zamjenicima, i Index.hr je u trenutku neopreznosti priznao da se okupilo „50-ak možemovaca“. Skupa s novinarima, snimateljima, Dalijom Orešković, slučajnim prolaznicima & nimalo slučajnim #GONG.

A jutros je stanje po tu rigidnu ljevičarsku platformu bilo još gore. Moglo bi se reći da su je Zagrepčani ne samo ignorirali, nego i izopćili. Na njene pozive na „otpor“ odgovorili su otporom i indignacijom. Tomaševića, Benčić i Kekin bojkotirali su i vlastiti aktivisti, vlastiti vijećnici. U vijećima #ZG gradskih četvrti ima ih čak 132, a da one po mjesnim odborima i ne spominjemo.

„Ovo će biti zapisano u povijest!“ – pokušavali su se tješiti možemosi. U pravu su, međutim, što se tiče povijesti. Nikada se još nije dogodilo da sugrađani lupe takvu pljusku onima koji su na vlasti u Grad Zagreb. Zagrepčani su shvatili da su NE Možemo i njihovi junior partneri iz #SDP najobičnija prevara. Teško možeš očekivati podršku onih kojima si nabio harač, najveći porez na plaće u . Možda bi se gđa Benčić mogla napokon zapitati u čemu to griješi, zašto im iz mjeseca u mjesec tone popularnost prema svim istraživanjima.

Hrvatska demokratska zajednica

Foto: HDZ