Što je još odlučeno na stručnom kolegiju gradonačelnika Grada Mursko Središće?

Neke odluke donesene na današnjoj 37. sjednici stručnog kolegija gradonačelnika Grada Mursko Središće objavili smo u zasebnim člancima, a sada donosimo i one preostale.

– Nalaže se svim Vijećima mjesnih odbora da do 15. rujna 2018. godine održe sjednice na kojima trebaju izraziti realne potrebe za proračun 2019. godine.

– Zadužuje se pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Miljenko Štefanić da za posljednju sjednicu Gradskog vijeća u 2018. godini pripremi Akt o osnivanju ustanove: Centar za kulturu „Rudar“ Mursko Središće.

– Nalaže se komunalnom redaru Dragi Belše da završi postupak uklanjanja otpada iz dvorišta objekta u Ulici Rade Končara uz pismenu suglasnost vlasnika objekta ili uz intervenciju suda ili MUP-a prema odredbama Zakona o održivom gospodarenju otpadom.

– Grad Knin – odobrava se zamolba za pokroviteljstvo u obilježavanju Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja i 23. godišnjice VRO „Oluja“ u iznosu od 1.000,00 kuna.

– Rukometni klub „Sokol“ Vratišinec – odobrava se zamolba za pokroviteljstvo za Memorijalni turnir „Bukovec – Farkaš“ u iznosu od 400,00 kuna.

– Gradonačelnik grada Mursko Središće nalaže Mjesnom odboru Hlapičina pokretanje procesa ponovnog formiranja DVD-a Hlapičina. Za isto se zadužuje predsjednik VMO Hlapičina Dragutin Stojko.

(rt, foto rt)