STJEPAN RANOGAJEC IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA HSP AS KRAPINSKO–ZAGORSKE ŽUPANIJE

Slijedom priprema za lokalne izbore, a temeljem statutarne odredbe o održavanju unutarstranačkih izbora održan je Zbor za Županijsko vijeće Krapinsko-zagorske županije. Zbor je održan u grad Oroslavju dana 18.12.2015. s početkom u 19,00 sati u svečanoj dvorani oroslavskog restorana „Zagi“.

Zbor je kao predsjednik Radnog predsjedništva vodio te ga uvodnim govorom i otvorio izabrani saborski zastupnik i glavni tajnik HSP AS Pero Ćorić. Zboru su kao gosti nazočili te se u tom svojstvu i obratili general HV-a u mirovini Rudi Stipčić te izabrani saborski zastupnik i predsjednik ŽO HDZ KZŽ Žarko Tušek. U ime HSP AS glavni gost ovog političkog događanja bio je izabrani saborski zastupnik i predsjednik HSP AS Ivan Tepeš prof.

Svi predloženi kandidati za stranačka tijela izabrani su jednoglasno, a za predsjednika je izabran dosadašnji koordinator HSP AS za KZŽ i vijećnik HSP AS u Skupštini Krapinsko-zagorske županije Stjepan Ranogajec. Nakon obraćanja novoizabranog predsjednika završni govor održao je prije stranačke himne Ivan Tepeš prof.

Prije održavanja Zbora svečano je otvoren stranački ured za Podružnicu Oroslavje i ŽV HSP AS KZŽ u „Oro-domu“ u Oroslavju.

(glasnogovornik HSP AS Hrvoje Niče mag. oec