STJEPAN JUROVIĆ – IMA PUNO PROSTORA ZA NAPREDAK I BOLJITAK ŠTRUKOVCA

„Pobijediti ćemo u Štrukovcu sa našom  koalicijskom listom jer nudimo najbolji program i točno znamo što našim mještanima treba.“

Riječi su to nositelja liste koalicije HDZ-HNS-HSLS-HDS-HSP Ante Starčevića za VMO Štrukovec  Stjepana Jurovića.  Stjepan Jurović poznati je poduzetnik u svojem mjestu i to od 1993. godine kada osniva poduzeće te se počeo baviti autoprijevozništvom .

Sretno oženjen , otac dvaju sinova Davora i Tomislava, nogometaša i igrača velike Stjepanove ljubavi Hajduka Vindije iz Štrukovca. I sam je bio dugogodišnji igrač kluba , a danas vrši funkciju predsjednika istog.

„Ušao sam u ove izbore jer vidim da ima puno prostora za boljitak i  napredak Štrukovca. U fokusu mojeg rada svakako će biti čim veća suradnja sa mještanima koje namjeravam maksimalno angažirati u borbi za napredak Štrukovca.

Zato vas sve pozivam da u nedjelju izađete na izbore za Vijeće mjesnog odbora i glasate za našu listu pod rednim brojem 1. Samo mi ćemo vam omogućiti da učestvujete u izgradnji i napretku našeg nam voljenog Štrukovca.

Dobro pogledajte program i ekipu koja će vas predstavljati u idućem mandatu, te nam dajte svoj glas.“

štrukovec 1

štrukovec 2