Stižu podrške Horvatu: Ervin Vičević – “Darko, neću te nikad zatajiti!”

Drugi dan nakon uhićenja Međimurca Darka Horvata, sada već bivšeg ministra, na društvenim mrežama počele su se objavljivati poruke podrške. Hoće li one prerasti i u stranicu podrške kao u slučaju župana Matije Posavca, ostaje da vidimo u narednim danima.

Sada objavljujemo poruku koju mu je poslao načelnik Općine Selnica Ervin Vičević.

“Darko, kao prijatelju i čovjeku koji je dao potporu svim projektima Selnice šaljem ti podršku. Sve ovo je već viđeno davno kod Polančeca, sada slobodnog čovjeka. Nadam se da ova farsa neće trajati 10 godina. Ovo za što te terete bilo bi smiješno da nije tragično. Jednostavno nisam te mogao zatajiti. Doživio si puno puta izdaju, licemnerje, dvoličnost….izdrži. Kada sam davno dao podršku generalu Gotovini prozvali me “ustašom”. Poslije ti isti crvi u zemlju se sakrili i danas su veliki Hrvati.

Takva je sudbina nas Hrvata, olako zaboravljamo. Dijelim današnji tekst fb prijateljice Gordana Smitka i dijelim sliku sastanka kod tebe na ministarstvu kada si saslušao ideje i projekte cijelog Međimurja. Mnogi su ostvareni, a sredstva za projekte uvijek su dijeljena ravnomjerno svima bez obzira na stranačku pripadnost. Sada neki likuju….to su “ljudi”. Izdrži, znam da nije lako…vidimo se uskoro i nećemo o politici….”

Ervin Vičević