SRPAK SAM SEBI GLASNOGOVORNIK – SURADNICIMA ZABRANIO IZJAVE ZA MEDIJE

Muralist je od samog početka svojeg rada vrlo uspješno surađivao sa Gradom i njegovim službama. Svaku potrebnu informaciju mogli smo dobiti od za to nadležnih osoba i nije bilo nikakvih problema. Međutim u zadnje vrijeme na sve naše upite dobivamo samo jedan odgovor: “Mi vam tu informaciju ne možemo dati i molimo vas da se obratite gradonačelniku !”

Zar Srpak ima toliko vremena da nam odgovara na pitanje o krpanju par rupa u gradu i na ostale trivijalne upite ili je posrijedi nešto drugo ? Zašto gradonačelnik želi filtrirati baš svaku banalnu informaciju i sve konce informiranja građana držati u svojim rukama? Odgovor može biti samo jedan i taj je da provodi medijsku cenzuru kako bi slika o Gradu i njemu možda izgledala ljepše nego je to u stvarnosti.

Muralist će svoje čitatelje i dalje izvještavati o svim događajima i to na svoj način i sa svojim izvorima informacija kojih nam nikad nije nedostajalo, pa građani neće ostati prikraćeni za potpunu i ispravnu vijest, sviđala se ona Srpaku ili ne ! A plačene članke i natpise koji prođu njegovu cenzuru čitajte u drugim medijima !  (R. Tomanić)