Škoro: Pokušaj proboja u Domovinski pokret bit će neuspješan!

Predsjednik Domovinskog pokreta i kandidati VI. izborne jedinice, Stephen Nikola Bartulica, Zvonimir Lovrić, Željko Sačić, Goran Brebrić, Damir Markuš, Ljubica Ivšić, Željko Vrbanus, Ivana Vujić Kljajić, Josip Marić, Đurđa Perković, Tanja Polić Marković, Dominko Filipović, Mia Vlatka Čuljak i Ana Lederer, družili su se danas s građanima u Velikoj Gorici. Tom je prigodom Miroslav Škoro ustvrdio da su do sada obišli sve izborne jedinice te svojim kandidatima diljem Hrvatske pokazali svoju potporu i povjerenje.

„Ostalo nam je svega nekoliko dana, koje smo mi pretvorili u sate i čekamo sljedeću aferu s kojom će drugi napasti Domovinski pokret. Događaju se razne stvari – nekim se ljudima već sada nude određene pozicije i benefiti da prijeđu na drugu stranu. No, mi ćemo izdržati još nekoliko dana, nekoliko sati, a onda ćemo u subotu šutjeti i u nedjelju pobijediti“, rekao je Škoro.

Nastavio je kako očekuju najbolji mogući rezultat u nedjelju i kako je Domovinski pokret opcija u koju se građanima isplati uložiti svoj glas.

„Mi smo ona banka u koju će hrvatski glasači uložiti svoje glasove – ona banka koja će te glasove najkvalitetnije sačuvati i učiniti s njima ono što je najbolje za Hrvatsku, a to je promjena koja će uslijediti nakon ovih izbora. Bez obzira što što se uglavnom favoriziraju samo dvije stranke u Hrvatskoj, postoji i ova naša priča“, istaknuo je.

Škoro je rekao i kako je dobro da stranke koje okružuju Domovinski pokret znaju da je riječ o kompaktnoj i koherentnoj koalicijskoj listi koja je nastala u neobičnim uvjetima u svega nekoliko tjedana.

„Mi smo ljudi koji drugačije misle i to je naše pravo! Bitno je samo napomenuti da se već sada nastoji postići proboj u Domovinski pokret, ali će pokušaj biti neuspješan“, poručio je Škoro.

Marja Čolak