PRVI SKUP ŽIVOZIDAŠA U ZAGREBU – IZ MEĐIMURJA STIGAO PUN AUTOBUS

Neočekivani broj ljudi, nedovoljno stolica, premala dvorana, puno nade i veliki optimizam.

 

Protekle nedjelje u hotelu Laguna u Kranjčićevoj ulici okupili su se članovi Živog zida iz svih krajeva lijepe naše.

Međimurci ni ovaj put nisu zakazali,pun autobus članova krenuo je putem Zagreba gdje je predstavljen program i nositelji lista iz svih 10 izbornih jedinica.

Sudovi, DORH i Uskok su, dodao je Sinčić, totalno nesposboni jer nisu u u stanju osuditi Paravinju ni Sanadera. To ni ne čudi jer su tamo, kazao je Sinčić, većinu ljudi dovele iste strukture koje su s jedne strane kadrovirale a s druge pljačkale.  Politički sustav također je jedna od stvari koje prve treba promijeniti.

Međimurac koji je zaslužan za veliki dio ovog skupa je Dario Horvat , predsjednik ogranka Živog zida Međimurske županije, na listi treče izborne jedinice i nacionalni koordinator.

Mladi i ambiciozan Dario na pitanje koja je funkcija nacionalnog koordinatora odgovorio je:

“Dakle bavim se događajima stranke Živog zida koji se događaju po cijeloj RH, prikupljanem informacija za iste, komuniciranje s medijima i obaviještavnje o zbivanjima naše stranke.

Konstantna komunikacija sa supredsjednicima stranke kako bi se zadaci koje zatraže mogli obaviti što brže i efikasnije.

Također tu podilazi prikupljanje i preraspodijela promotivnog materijala po izbornim jedinicama za koje su opet zaduženi koordinatori zajedno s nositeljima lista, te prosljeđivanje informacija vezanih uz izbore kao što su sučeljavanja u medijima, predstavljanje programa Živog zida i sve do informacija koje se odnose na promatraće i same naše članove, aktiviste, te simpatizere.

Poslovi za koje sam također odgovaoran jesu, poput nacionalnog skupa Živog zida, gdje je potrebno bilo pronaći odgovarajuće lokacije za skup, kao hotel Laguna u Zagrebu i koncert na Trgu bana Josipa Jelačića, potrebno je bilo ishoditi sve dozvole, za održavanje skupa, korištenja dodatnih naprava, dogovaranje s bendom koji su nastupali, dopremanje razglasa, rasvjete, muzičke opreme, organiziranje sigurnosnih mjera i drugo.”

Mlade nade u Živom zidu  dokazuju se svojim djelima i ovaj put u humanitarnom duhu.

(Promo članak)

unnamed (1)

unnamed

unnamed (2)

unnamed (3)

unnamed (4)

unnamed (5)

unnamed (7)

unnamed (9)