Priopćenje NEZAVISNIH! Želimo učiniti grad Mursko Središće modernim!

Članovi 4. Kandidacijske liste grupe birača čiji je nositelj doc. dr. sc. Matija Varga posjetili su sva mjesta koja obuhvaća grad Mursko Središće zajedno s kandidatom za gradonačelnika Julijanom Varga. Posjetili su: Peklenicu, Hlapičinu, Križovec i Štrukovec (uz naravno Mursko Središće). U razgovoru sa stanovnicima mjesta detektirano tj. uočeno je da se za svako mjesto može napraviti više od učinjenog u prethodnim godinama.

Naš kandidat za gradonačelnika je Julijan Varga, diplomirani učitelj. Diplomirani je učitelj razredne nastave s pojačanim programom iz hrvatskog jezika. Radio je u inozemstvu gdje je predavao nastavu na hrvatskom jeziku u Njemačkoj. Govori tečno dva strana jezika (njemački jezik i engleski jezik). Danas je poduzetnik iz skupine malog poduzetništva. Julijan je oženjen i otac je dvoje djece. Cilj mu je modernizirati grad Mursko Središće u sljedećem razdoblju što se vidi iz plana i programa gradonačelnika. Kroz povijest je igrao košarku. Osnovnu školu završio je u Murskom Središću a srednju školu u Čakovcu i Sesvetama. Studirao je na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Oduvijek je pratio politiku, a u ovu političku utrku je ušao pod sloganom: „ZA MODERNO MURSKO SREDIŠĆE“.

Kandidacijska lista grupe birača – Matija Varga traži također povjerenje birača na izborima, među ostalim, obećajemo transparentno poslovanje i javnu dostupnost svih informacija o poslovanju grada, rekonstrukciju gradske tržnice i prateće infrastrukture, izgradnju mlina uz šetnicu, osnivanje edukacijskog centra za učenje informatičkih i poduzetničkih vještina te stranih jezika za sve dobne skupine, poticanje stanogradnje za mlađe obitelji, osnivanje srednje škole, jače poticanje malog i srednjeg poduzetništva, dogradnju osnovne škole, izgradnju gradske rasvjete u ulici Brezje, izgradnju doma, obnovu parketa u „novoj“ sportskoj dvorani, izgradnju nogostupa … To su samo neke od točaka.

Kandidati za Gradsko vijeće grada Mursko Središće Nezavisne liste (4. Kandidacijske liste grupe birača – Matija Varga), uz Matiju Vargu kao nositelja još su: Franciška Vida, Julijan Varga, Damir Premužić, Martina Cimerman Teljega, Silvija Puklavec, Patricija Končić, Filip Đuran, Sandra Vugrinec, Zdravko Oletić, Sara Vida, Tanja Kirić i Dragutin Turk.

Na fotografijama u tekstu možete vidjeti NEZAVISNE s posjeta Peklenici, Hlapičini, Križovcu i Štrukovcu. Također, sve Vas pozivamo na druženje ovaj četvrtak na tržnicu u jutarnjim satima od 8:45 sati pa nadalje.

Nezavisna lista dr.sc. MATIJA VARGA