PRIOPĆENJE HSP-a AS O NOVOJ KOALICIJI HDZ-a i HNS-a

 Ulaskom HNS-a u Vladu Plenković ima alibi za uklanjanje ploče u Jasenovcu!

 

Nakon brutalnog poniženja koje je HDZ-u u ponedjeljak priuštilo predsjedništvo HNS-a, narodnjaci su uspjeli u svojim strukturama pronaći stranačko tijelo koje će ipak osigurati koaliciju s HDZ-om. Iako je riječ o apsolutno neprirodnoj koaliciji gledajući strukturu birača koji povjerenje poklanjaju tim strankama, na političkoj sceni možemo odahnuti što se takav scenariji napokon dogodio. Hrvatski narod sada napokon zna s kim i s čim ima posla!

Ući u koaliciju sa strankom koja je Hrvatsku optužila za agresiju na BiH samo je potvrda teze o nedostatku bilo kakvog nacionalnog osjećaja kod onih koji trenutno vode državu, a itekakvog obilovanja osjećaja o privatnim interesima. Nakon velike ljubavi sa SDSS-om, očito je na red došla i simbioza s HNS-om kao čin koji bi trebao ugušiti desnicu u cjelini na hrvatskoj političkoj sceni.

Jedan od uvjeta najnovijih HDZ-ovih partnera je i uklanjanje spomen-ploče za poginule pripadnike HOS-a u Domovinskom ratu 1. satnije „Ante Paradžik“ u Jasenovcu, odnosno  uklanjanje zakonom legitimne oznake UDHOS grada Zagreba čiji je integralni dio pobjednički pozdrav HOS-ovih postrojbi „Za dom spremni!“.

Naravno kako će svaki pokušaj zadiranja u ovu spomen-ploču s pravom izazvati reakciju najvećih razmjera kod svakog iskrenog domoljuba jer će se opet dirnuti u stvari koje su zakonom prethodno regulirane, dok će se u tišini pisati novi predstečajni zakoni i lex „Agrokori“ s kojima će se spašavati socijalistički tajkuni.

Nakon što je stranačka hrvatska desnica sustavno i smišljeno uklonjenja s aktivne političke scene i nakon što su iz vodeće hrvatske stranke uklonjeni pojedinci istaknutih desnih svjetonazora, zaključen je normativni proces eliminiranja domoljubne misli u vladajućim strukturama čime su se kod lijevo-liberalnih opcija koje vode državu napokon stvorili preduvjeti za provođenjem Kurikularne reforme.

S dužnim poštovanjem,

Hrvoje Niče mag. oec.

predsjednik HSP AS