Prikupljeno više od 40 tisuća potpisa protiv novog Ovršnog zakona!

Kadija te tuži, kadija ti sudi! Na hrvatskom jeziku, Hanžeković & Partneri ti kroje, Hanžeković & Partneri ti skroje!

Kakva je ovo demokratska, pravedna i pravna država ako su oni zbog kojih je javno i masovno izraženo nezadovoljstvo Ovršnim zakonom kreatori nove verzije ozakonjivanja otimanja domova građanima? Zar potez ministra Bošnjakovića da u obranu janjeta stavlja vuka nije licemjerno, zar to nije potez kojim se narod podcjenjuje i ponižava? Zar potez ministra Bošnjakovića da krvnika proglašava obranom nije sukob interesa?

Nevjerojatna je bahatost i okrutnost Vlade RH prema svojim građanima! Svakim novim potezom, a pogotovo ovim angažiranjem odvjetnika iz Hanžekovićevog ureda da radi novi Ovršni zakon oni sve više i sve otvorenije rade protiv svojih građana i na otimanju njihovih domova!

Slobodna Hrvatska i Inicijativa Ovršni ustanak dosad su skupili 40.000 potpisa, nastavljamo i dalje dok se konačno ne donese Ovršni zakon iz kojeg će biti izbačeni FINA, odvjetnici, javni bilježnici i lihvarski preprodavači dugova te će se dužniku omogućiti realno vraćanje duga bez lihvarskih kamata koje i nekoliko puta znaju prelaziti iznos samog duga!

Ako Vlada neće, mi hoćemo! Ovršni zakon mora pasti ako želimo da Hrvatska preživi!

Potpisi su danas u subotu 13. listopada prikupljani i u Čakovcu na Trgu Republike od 8,00 – 12,00 sati.

(Radovan Preložnjak, foto: Ovršni ustanak)