PRGOMET, ŠUICA, ZOVKO I SABLIĆ UČESTVOVALI NA PREDIZBORNOM SKUPU HDZ-a U MURSKOM SREDIŠĆU

Jučer navečer u prepunoj sali Autobusne stanice  predstavili su se kandidati HDZ-a za Europski parlament. Dražen Srpak predsjednik GO M. Središće i gradonačelnikGrada zaželio je dobrodošlicu delegaciji HDZ-a  u nešto izmijenjenom sastavu, ali u svakom slučaju još jačom nego je bilo najavljeno.

Tako je  predsjednik HDZ-a Međimurja Darko Horvat  predstavio potpredsjednika HDZ-a Dragu Prgometa i potpredsjednicu, a ujedno kandidatkinju i dosadašnju članicu EU parlamenta Dubravku Šuicu.  Tu su još bili kandidati Željana Zovko  i Ivan Sablić.   U svom obraćanju prisutnima svi su istaknuli da je već sada na ovim izborima potrebno pokazati snagu novog restauriranog HDZ-a  koji je prošao svoju katarzu, dok je očito da se druga  najjača stranka SDP upravo nalazi u njoj. To je vidljivo svakog dana po novim aferama , a i stanju u državi te koliko su ostvarili od plana 21 gdje nisu ispunili niti jednu njegovu točku. Stoga iskustvo stečeno dosadašnjim radom HDZ – ovih članova parlamenta kao i njihovi rezultati daju stranci puno pravo da se nadaju sigurnoj pobjedi ,  a to će se prenijeti i na druge izbore koji uskoro dolaze.

 Gradonačelnik Srpak  još jednom je istakao probleme koji muče naš Grad i zatražio izravnu pomoć od prisutnih parlamentaraca koji su obećali punu podršku. Nadamo se da će te pomoći i podrške doista i biti te da neće  sve ostati samo na obećanjima koje smo od mnogih političara već puno puta dobili.

 

                                                            (Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)