Predsjedništvo HDZ-a MŽ: „Ponosni smo na našeg Darka Horvata“

Iako je prošlo gotovo već tjedan dana otkako je Darko Horvat imenovan za ministra gospodarstva u Vladi Republike Hrvatske, telefon u stranačkim prostorijama HDZ-a u Čakovcu još uvijek zvoni  zbog čestitara.  Više nego je to uobičajeno, u čakovečko Tajništvo  sada navrati i više građana, ne samo članova stranke. Članovi, pak, poručuju kako trebamo biti ponosni! U prvom redu  što imamo Međimurca u Vladi, a zatim i što je predsjednik međimurskog HDZ-a.

Članovi Predsjedništva ŽO HDZ Međimurja stoga ovim putem još jednom ističu kako je napokon prepoznat rad HDZ-a u Međimurju, to više jer  jedan glas za ovu stranku u Međimurju, znači puno više doli jedan glas u krajevima poput Slavonije ili Dalmacije. Potvrda je to i nagrada, ako se može tako reći, i samom Međimurju!

„Ponosni smo na našeg Darka koji će znati opravdati povjerenje dano mu od strane premijera Andreja Plenkovića, te smo sigurni da će se naš Darko i dalje boriti, uz one na hrvatskoj razini, za realizaciju brojnih projekata u Međimurju, kao što je to, uostalom, i do sada činio, bez obzira na kojoj odgovornoj funkciji bio!“ – ističu u Predsjedništvu međimurskog HDZ-a.

Predsjedništvo HDZ-a Međimurske županije