PREDSJEDNIK OPĆINSKOG VIJEĆA I ČETIRI VJEĆNIKA OPĆINE MALI BUKOVEC PREŠLI U HSP AS

Predsjednik Općinskog vijeća Općine Mali Bukovec Zlatko Golec i vijećnici Nenad Ciler, Zlatko Pečenec i Božidar Halapija službeno i svečano potpisali su stranačke zamolnice HSP AS i time postali punopravni članovi stranke. Prigodna Javna tribina, konferencija za medije i svečano potpisivanje održani su dana 21.04.2016. s početkom u 20,00 h u prostorijama Vatrogasnog doma u Malom Bukovcu. Tom prigodom za koordinatora Podružnice Mali Bukovec imenovan je predsjednik Općinskog vijeća Zlatko Golec. Imenovanje i stranački pečat svečano mu je uručio potpredsjednik Hrvatskog sabora i predsjednik HSP AS Ivan Tepeš prof. u nazočnosti glavnog tajnika stranke i saborskog zastupnika Pere Ćorića.

Novopridošla stranačka pojačanja na području Varaždinske županije u HSP AS prešli su iz Daniel Srbovog nepostojećeg HSP-a. Osim što su HSP AS prepoznali kao stožernu pravašku stranku s jasnom vizijom i mjerljivim ciljevima, kao razlog napuštanja Danijela Srba bivši njegovi vijećnici navode i nedostatak minimalne komunikacije s članstvom na terenu i s pravaškim bazama.

Glavni tajnik i predsjednik stranke poželjeli su novopridošlim članovima dobrodošlicu u jedinu i snažnu pravašku obitelj koju čini HSP AS. U svom obraćanju medijima i na Javnoj tribini, vodeći ljudi stranke govorili su o potrebi očuvanja pravaštva kao najstarijeg političkog svjetonazora u Hrvata, odnosima unutar Domoljubne koalicije te o svim kratkoročnim i dugoročnim potezima HSP AS i vladajuće garniture s ciljem snaženja hrvatskog gospodarstva i provođenja predizbornih i postizbornih obećanja.

Primarni stranački cilj ostaje rad na terenu te širenje i snaženje stranačkih organizacija, a sve u okviru priprema za opće lokalne izbore koji se imaju održati 2017. godine. Prije svečanog dijela odana je počast svim poginulim hrvatskim braniteljima, ali i utemeljitelju stranke pokojnom Stipi Ćoriću koji je dao značajan doprinos da pravaštvo ima ovako snažno uporište u Općini Mali Bukovec. Zajednički je zaključak kako u ovom dijelu Hrvatske od pravaških stranaka obitava i djeluje jedino HSP AS te da se ovakva stranačka snaženja trebaju očekivati i u periodu koji je pred nama!

Tijekom radnog posjeta Općini Mali Bukovec Pero Ćorić i Ivan Tepeš prof. održali su radni sastanak s općinskim vodstvom gdje im je bio domaćin načelnik Općine Darko Marković.

Politički tajnik HSP AS Hrvoje Niče mag. oec.

9e4e5973-83b5-419c-997d-758b97093410