PREDSJEDNICA REPUBLIKE DOLAZI U MURSKO SREDIŠĆE – ŠTO ĆE KOLINDA OBEĆATI?

Od 15.-17. prosinca predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović izmjestiti će svoj ured u Međimursku županiju. U tom razdoblju održati će niz sastanka i prijema sa brojnim udrugama, braniteljima, gospodarstvenicima, predstavnicima OPG-ova, predstavnicima kulturnog života, županijskim i gradskim čelnicima.

Osim Čakovca posjetiti će i gradove Mursko Središće i Prelog i općine Sv. Martin na Muri, Orehovica, Štrigova, Donji Vidovec i Donji Kraljevec. Također će u subotu 17. prosinca u termama LifeClass ugostiti predstavnike Diplomatskog zbora akreditirane u Hrvatskoj i tom će im prilikom predstaviti zajedno sa domaćinom županom Matijom Posavcem, turističke i gospodarske potencijale Međimurja.

1-1

Prema neslužbenim informacijama koje je dobio Muralist, Kolinda Grabar-Kitarović trebala bi posjetiti Grad Mursko Središće u petak 16. prosinca u prijepodnevnim satima. Jedna od tema razgovora svakako će biti i teretni kamionski promet kroz grad pa će biti zanimljivo čuti što će po tom pitanju Središćancima obećati predsjednica.

kol-5b

Do sada u Murskom Središću vrijedi ona narodna „Obećanje ludom radovanje“ jer smo se toga naslušali i od bivšeg predsjednika Ive Josipovića, aktualnog premijera Andrea Plenkovića, bivše ministrice vanjskih poslova Vesne Pusić, u nedjelju od ministra unutarnjih poslova Vlahe Orepića, a tijekom godina od mnogih ministara kojima smo zaboravili imena.

U svakom slučaju predsjednici će se prirediti srdačan doček kakav zaslužuje, a koliko će ona vremena posvetiti rješavanju najvećeg i to gorućeg gradskog problema vidjeti ćemo u skoroj budućnosti.

(R. Tomanić)

a

dsc_8632

dscn7785

img_0600

min-1a