Potpredsjednik Skupštine Međimurske županije zgrožen lažima vijećnika HDZ-a

U politiku ušao sam časno i sa najboljim namjerama da dadem svoj obol za boljitak naših Međimurki i Međimuraca, ali današnja sjednica Skupštine ostavila je gorak okus na mene kao mladog čovjeka, čovjeka koji živi, radi i školuje svoje dijete u našem predivnom kraju.

U proteklih 8 godina naše Međimurje je ponos svih nas, rastemo u pozitivnim brojkama na svim poljima, i ono što me čudi, to sve nekako prođe ispod radara, kao da su takve stvari zanemarive i da jednostavno to tako mora biti. Bez pitanja tko ipak tome prethodi, da, to se moramo zapitati, tko rukovodi svime time. Cijelo popodne rastežu se po medijima totalne laži servirane od strane oporbenih vijećnika, razbacuju se milijunima, obmanjuje se javnost, uspoređuje nas se sa gradom Zagrebom i njegovom prijašnjom vlašću. Bacaju se na stol totalno neprovjereni podaci i to je medijima zanimljivo!

Pitam se kako je uopće moguće stati za govornicom a toliko mrziti Međimurje, omalovažavati djelatnike bolnice, omalovažavati sve djelatnike županijskih firmi, a najviše suditi i imati u ustima čovjeka koji uopće nije prisutan, čovjeka koji je živi primjer kako se bori za boljitak sviju nas, čovjeka koji živi Međimurje.

Nakon današnje skupštine  moram reagirati na ovakve nedopustive postupke, i pozivam ovom prilikom sve vijećnike, bilo koje boje, stranke, da je dosta, dosta je sa lažima, dosta je sa osudama, dosta je sa obmanjivanjem javnosti. Izabrani smo od strane naših žitelja da ih predstavljamo, da se borimo za njih, ali ne na ovakav naćin gospodo vijećnici, već na jedan jedinstven i svrsishodan naćin. Ako je gospodo moja, Vi koji ste najglasniji,kojima je najbitinije postaviti pitanje bez osnove jer bitno da se prenese u medije, pljuvanje po Međimurju, po bolnici, po svemu što nije izašlo iz Vaše stranke Vaš put i jedini naćin, onda sam jako tužan u što se čovjek pretvorio!

Ivica Baksa